Pomoc s opracováním plexi
Moderátor: Moderátoři
Jinak plexisklo se taky dnes dá poplýst s Macrolonem. Obojí se dá rozeznat podle jinýho smradu při obrábění. A Macrolon bývá ve větších tloušťkách malinko do modra, plexi je čirý.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
No vidíš - a moje prabába paličkovala ještě na senem vycpávaný herduli krajkový obrazy na stěny taky - a její syn, brácha bábinky z tátovy strany a tudíž nejspíš muj prastrejc byl svýho času generálním direktorem koncernovýho podniku Perla bavlnářské závody, n.p. Údolí Opic - a já drahně let potom co ho vzal rohatej dělal tady v třebovský ex-Perle 02 neboli Primoně u přípravy tkacích osnov. A to prosím včetně přípravy a míchání "tkací šlichty" = právě toho ztužovacího siderightu... Takže o přípravářský a expediční chemii textilu podle tebe nemám ani šajnu... No jak myslíš, ale inteligenčně retardovaně se tady zatím chováš spíš ty.BOBOBO píše:Ty seš blbej , jak daleko vidíš a ještě za roh . Moje žena paličkovala obrazy na stěnu . Tyto se tím stříkají . Zase lezeš do věcí o kterých víš ho v no . Neuvěřitelný cimbál . Je začátek roku a už zase udělal ze sebe několikrát i di ot a.
A kutilmile - nelituju tě
Na složení šlichty se můžu zeptat technologů, ale asi to nebudu umět souvisle reprodukovat, konečně toto vlákno je o obrábění nějakého neznámého průhledného materiálu, patrně plexiskla...
Zase se naprdí do čištění čerpadla . Ať nám spočítá množství limo na likvidaci řádově gramů koroze . Desetiny gramů neznemožní funkci . Ale jdu raději do hajan .
S etanolem a isopropylem mám ale jiné zkušenosti.
Lepit se dá taky dichlormetanem, lepidlo Acrifix.
Já jsem používal chloroform z nemocnice