určení zeleného feritového jádra z číny

Náhrady součástek všeho druhu, informace a dotazy k součástkám

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
weed_smoker

#16 Příspěvek od weed_smoker »

Zelený dávaj u nás ve výrobě do EMI filtrů,ve spínákách se vyskytovaly bílý,žlutý a červený(zdroj z kompa WESTWARD),ve měničích vysoký rychlosti pak modrý a bledězelený.V AR na jedný fotce byla deska PA a byly tam červený s černejma(bez laku) podle pásma.Na nižší pásma(větší cívky) byly ty červený.Drát byl stříbřenej v teflonový bužírce.
houkal

#17 Příspěvek od houkal »

Díky za info.
Mě šlo především o to jestli někdo tyto zelené zkoušel jako širokopásmové vf transformátory v oblasti krátkých vln jak se tam chovají a jaká přibližná šíře je přenášeného pásma. Protože primární určení feritových toroidů řady FT - Amidon je také potlačení EMI a RFI.
Červený, to jsou většinou železoprachový Amidony, ty jsou vhodný do laděných obvodů. Tam se šetřit moc nevyplácí :-) [/u]
microlan

#18 Příspěvek od microlan »

To nejsou nesmysly, ale jestli chceš aby to chodilo, tak dodrž ta jádra co tam jsou specifikována, má to tam i s počty závitů, tak v tom nevidím problém, ani ta cena nebude závratná
petula
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od petula »

rnbw píše:Spytaj sa cinskeho predajcu, co to vlastne predava. Podla mna ani netusi...

ono to ani nemusí být METAL, protože číňani zrovna moc angličtinou nevládnou a používají na překlady strejdu gůgla, kterému však čínština také moc nejde.
Napiš číňanovi, ať ti napíše odpověď čínsky na papír, který naskenuje a pošle ti naskenovanou odpoď , scan toho papíru s odpovědí (protože tvůj počítač čínské znaky nezobrazí). Pak sem dej ten scan nebo mi ho pošli do SZ, já ti to přeložím.
Odpovědět

Zpět na „Součástky“