Tak jsem testoval zatížení. Při 10A byly chladič fetů polomostu v pokojovce 20℃ po 15 mintách na 26℃. Chladič MBR blíž ke tráfku měl 28℃. Ale chladič MBR na rohu desky měl 36℃. To je pozice, na který MBR už několikrát odešly. Nojo, ale tam jsou nyní daný MBR včetně chladiče z pozice blíž k tráfku.
Zkusil jsem zátěž 22A. Fety polomostu vylezly na 32℃ a termistor na jejich chladiči po chvíli nahodil větrák. Chladič MBR u trafa vylezl na 31℃ ale chladič v rohu měl před zapnutím větráku 56℃

A po zapnutí větráku, kterej je 25 mm od toho chladiče teplota lezla stále pomalu nahoru i když jsem udělal z papíru žlábek aby foukalo na chladič. Na 62℃ jsem to vypnul.
Zdroj je nepoužitelný, neuchladí se ani na polovině proudu, co má dát.
Když to majitel připojí k dvojtý nabíječce a bude nabíjet dvě LiPolky 6S1P 4AH běžným proudem 2C (8A) tak protože nabíječka bude muset zvyšovat z 13,8V na cca 27V, tak to bude ze zdroje brát cca 2 x 8 x 2 = 32A a to nezapočítávám účinnost měniče v nabíječce.
Vypadá to, že usměrňuje jen jedna nebo dvě MBR na chladiči co tak topí. I když, kdyby nic neteklo skrz ty druhý dvě na chladiči u trafa tak by asi byly víc studený. Ty nový MBR na rozpáleným chladiči jsou zase z GME, kdoví co to je za hnůj.
Na ten snuber u rohovýho šroubku jsem koukal, odpor je 12k a kond 45N a jen jeden na všechny diody. Není ten odpor nějak velkej? Co tam zkusit přidat zespoda další snuber třeba doprostřed mezi propojení diod?
Napadlo mě na zkoušku zezhora na chladiče přišroubovat kus žebrovanýho profilu a tepelně ty dva chladiče "propojit".
Jinak to chlazení MBR asi navrhoval nějakej d.ebil. Žebra otočený na druhou stranu než k větráku, jeden chladič cloní druhej a kdyby aspoň v plošáku byly díry na přisávání vzduchu do svislých štěrbin chladičů....
Zítra večer budu pokračovat.