Jsme poserové (přesunuto)
Moderátor: Moderátoři
Chtěli jste aby vám nikdo nenarušoval vaši svobodu. Máte to. Ale to se vám jednou vymstí, ano, už se vám to vymstívá, protože když se budete chtít dovolat spravedlnosti, budete mít smůlu, protože viníkovu svobodu nelze omezovat...
Kdykoliv policie něco většího podnikne, hned se do toho naveze bulvár, žumponovináři je roznesou na kopytech, no a příště už fízlové neudělají nic. Pak člověk může volat 158 a ti ho pošlou do háje, protože nemůžou, nesmějí....
- tomasjedno
Tušíte, jestli to umí měřit obousměrně, nebo jen přijíždějící?
„Porušování práva je v dnešním režimu v uvozovkách relativně levné,“ konstatoval soudce Nejvyššího správního soudu Karel Šimka. V průběhu debaty v Ostravě zmínil i to, že k verbálním deliktům by byl více liberální a preferoval americký přístup. „Tady nesouhlasím s naším právem a myslím si, že naše právo je příliš ochranářské. Ať si projeví svůj názor! Ať si ho projeví fašista, komunista, je mi to jedno. Ale nesmí se servat!“ konstatoval Šimka. Advokát Pavel Uhl, známý i v souvislosti se zastupováním aktivistů Kliniky, apeloval: „Tato právní kultura do značné míry pěstuje morální riziko nezodpovědného chování policistů a jejich nedotknutelnosti.“ Elitní právníci a politologové debatovali v ostravském centru Pant o právu na odpor, občanské neposlušnosti a demokratickém právním řádu.
- tomasjedno
Když na mě za snížené viditelnosti červeně blikne přisvětlovák, tak je to jasné, ne?Kvicala_r píše:Jak víš, že jsi byl tolikrát vyfocený? To už je fakt o papíry za jeden den
Jezdím tu trasu už hodně let, tak tam znám každý kámen a každou díru. Rychlost si v těch místech hlídám na digitálním displeji a jedu na tempomat.
Jako by nebylo důležitější všímat si, co dělají ti okolo.
P.S. Většina automatizovaných systémů v Praze fotí sprosté podezřelé, i když se jede hluboko pod limit.
robo píše:Taky to bliklo, jel jsem rychle a taky podle předpisu, prý to počítá průjezd vozidel. Myslím že to blíklo na tom dolním obrázku, stejná silnice a kamery jsou kousek od sebe. Jestli tento typ kamer může měřit rychlost nevím.
Klame mne zrak, nebo na tom dolním obrázku jsou na té lávce mýtné snímače? Kamery u mýtných snímačů rychlost neměří, nejspíš kontrolují něco ohledně výběru mýtného.