Koupě jetého skútru

Vše, co se týká elektroniky v automobilech, motocyklech a jiných samohybech

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
yesper26

#16 Příspěvek od yesper26 »

50cm ked sa potuni, netaha az tak zle. Potunit znm, vecsi karbec, prirubu sania, klapky sania ak je to 2T, dalej ladeny vyfuk a pak to zladit. Povodne moja Yamaha DT50R 2009 bola 50cm,,, sla max 45kmh :D na naucenie to staci. Pak nasledovala prerabka, vecsi karbec, ladak vyfuk atd... a zrazu dala 100kmh rychlost a to len 50tka !!!! A pak som nahodil kit TPR 86cm a moto razante ozila, len to chce este riaden vyfuk yasuni a velky karbec 28mm a pak Pan Boh ochranuj. U 4T neviem ale 125ka 4T nema sance oproti 86cm 2T. A vyhodou 2T je, ze sa nemusi chodit na STK :) cize tunit o sto sest, len si davat pozor na rychlost ale na to mam taky prepinacik :P schovany, ktory ked prepnem tak moto viac ako 45kmh nejde 8-)
robo

#17 Příspěvek od robo »

Asi bude pro řidíčák nej varianta 125cmm. U číny jsem viděl vetšinou 5-7 kW. A ten údaj je také nutné brát s rezervou. posunul jsem hranici ceny na 40000kč. S 11kW se mě líbí Peugeot Satelis 125. Takový pohodlný bych řekl a i vzhled ok. Retro styl šedesátek se mě vůbec nelíbí. Z inzerátů mám strach. Byl jsem se mrknout na 125tku motorku. Po telefonu vše ok, při osobním setkání zjistil problém o kterém do teď nevěděl. Přitom motorku měl předtím v servisu. Nezdálo se mě to celé. Večer změnil cenu z 19000 na 15000 a inzerát upravil, přípsal problém a že to řešit nebude. Za dva dny mě psal že ji už prodal. Teď se půjdu podívat na jeden satelis, po telefonu jsem se dozvěděl že má trochu problém z volnoběhem, v inzerátu nic není. Tak zas čuju něco nedobrého. Pak jsem přes bazoš narazil na týpka co vozí moto z venku. Pomůže z CZ papíry, to v ceně není ale ok, jasný, ale je trochu z ruky. K tomu helmu, mám brýle. Jak toto dopadne ví snad jen ten nahoře.
robo

#18 Příspěvek od robo »

Stále jsem hledal to pravé a včera to ukončil. Helma za 1800 a moto SYM GTS JOYMAX 125i ABS. Cesta domu od původního majitele proběhla ok-174km po dálnici. Žádná velká únava, jedna pauza. Jediný a to osobní problém byl že jsem měl kraťasy a včera zrovna nebyl tropický den. Nezmokl jsem. A brzda jsem tam nebyl, "sejmul" jsem nějaký kamion, dodávky i osobák. Na rovině, mírné stoupání 115-120km/h
Najeto 5300km, koupeno v ČR, r.v. 2014, Cena 54 tausend českých.
Přílohy
sym 1.jpg
sym 1.jpg
Odpovědět

Zpět na „Auto - Moto technika“