Když nevíš, co která kontrolka znamená, přečti si návod k použití. MID znamená "střední", HIGH znamená "vysoký/á/é", ale k jaké funkci se vztahuje nevím, neprozradil jsi co máš za vysavač.
p.s. Zkus za chodu ucpat sací hadici a pozoruj při tom kontrolku CHECK FILTER. Možná se ti rozsvítí.
Návod jsem si přečetl před mnoha lety a taky dávno zapomněl. Inkriminovaný vysavač SAMSUNG má ovládání otáček v rukojeti. Když koná svou druhou funkci, mohu posuvným šubrem rukojeti ovládat proporcionálně pouze svit studené diody MID.A to mi nestačí.
Mnou uvedený "test" nemusí být průkazný v případě, že se měří tlak před filtrem a za filtrem. V tom případě se tyto tlaky při ucpání vyrovnají, což se nevyhodnotí jako závada.
A LED neznamená, že je dioda studená.
"CHECK FILTTER" bude na výstupní filtr (bývá tam HEPA filtr) - ten může být ucpaný. Pro test kontrolky se třeba může zabalit filtr do sáčku a strčit do vysavače - kontrolka by se měla rozsvítit.
Že na výstupu vysavače je filtr jsem zjistil tak, že jsem mu uštědřil při prvním neočekávaném zastavení trestný kopa a filtr /celý černý/ odskočil. Nezdá se mi že by u výstupního filtru bylo něco co by měřilo tlak. Na vstupu do vysavače je malá sonda asi měření tlaku.Po vysátí pokoje vytřepu cyklon.V něm zůstávají skoro všechny nečistoty.