Co se stalo s webem 8bitu.cz?
Moderátor: Moderátoři
https://www.nic.cz/whois/domain/8bits.cz/
Pokud bych chtěl spekulovat, volil bych jiné názvy, např. xxxbomba.cz, zhaveholky.cz, nejlevnejsi-blabla.cz nebo něco takového
Já jsem si např. koupil doménu už dvakrát, s tím, že na tom "něco" zprovozním, ale vypršely mi dřív, než jsem se k tomu rozhoupal
Osmdesat píše:Spekulant to být nemusí, má to chvíli, třeba tam ještě nestihl nic doplnit.
Ale je to spekulant. Normální člověk si stránky udělá na PC a až mu zhruba fungují, tak je chce zveřejnit např. na webzdarma a až to myslí vážně, tak si kupuje doménu a dá to na ni. To, co jsi napsal není omluva spekulanta, ale výmluva.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak tam nahraju aspoň htaccess, co moji IP pustí dál a všechny ostatní přesměruje na nějakou blbou hlášku. Klidně i na kámoše Forbiddena.
A můžu ladit do zblbnutí.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
p32 píše:Ale je to spekulant.
Vzpomínám že někdy v 90-tých letech si nechal nějakej vládní politik nebo dokonce ministr zaregistrovat domény jmen spousty světových značek s příponou cz. Ani už nevím, jak to dopadlo, jestli se napakoval či jestli to propadlo. Nebyl to náhodou Igor Němec za Topolovy vlády?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- tomasjedno
Byl to Marek Němec, bratr toho Igora, a bylo to dávno před Topolem. A byly to hlavně ochranné známky.Celeron píše:Vzpomínám že někdy v 90-tých letech si nechal nějakej vládní politik nebo dokonce ministr zaregistrovat domény jmen spousty světových značek s příponou cz. Ani už nevím, jak to dopadlo, jestli se napakoval či jestli to propadlo. Nebyl to náhodou Igor Němec za Topolovy vlády?