Win7 nerozpoznají disk jako SSD

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
p32

#16 Příspěvek od p32 »

Jestli to není právě tím, že "zastaralé" Win7 na NVME SSD to nemusejí znát nebo to nemají v nějakém seznamu.
serviceman

#17 Příspěvek od serviceman »

Google jak nastavit SSD na W7.
Nebojte se skloňovat (i cizí slova).
robo

#18 Příspěvek od robo »

p32: proč ne SSDFresh.
Nakadah

#19 Příspěvek od Nakadah »

Děkuji za informace pánové. Včera jsem ještě ze zvědavosti koukal jak to vlastně teď mám i ve stolním PC kde mám SSD Samsung 860 EVO. Přímo jsem cca před rokem Win7 64bit instaloval na tento disk. No, defragmenter mi nabízí možnost defragmentace disku C: 8O tak to bude buď chyba OS a nebo vlastnost.

Tak stejně můžu defragmentovat i SSD Crucial M4 v netbooku Asus co ještě mám s Win7 32bit. Že by nějaká aktualizace??? Určitě si pamatuju, že jak ten stolní PC tak i ten netbook měly v defragmenteru psáno že je to SSD a není doporučeno.

SSD disk který řeším v notebooku Lenovo je WD Blue. Všechno to jsou 2,5" SSD na SATA kabel. Když na to tak koukám, tak je asi fuk jestli 7ky na SSD nainstaluju rovnou a nebo to přenesu. Ještě to projdu podle návodu z gůglu a upravím ručně. Víc už to řešit nebudu, reinstalace, tahání cca 270ti updatů, instalace SW a všechno kolem.
p32

#20 Příspěvek od p32 »

Seš slabej. :lol:
Nakadah

#21 Příspěvek od Nakadah »

Vážím si vlastního času, víc už ho mít nebudu.
p32

#22 Příspěvek od p32 »

robo píše:p32: proč ne SSDFresh.
Nevšiml jsem si toho dotazu bez otazníku.
a) chce to instalovat na nic jiného potřebný .Net FrameWork 4.6.2 verzi či jakou
b) po spuštění chce registraci někde zdarma, ale ani v tomto případě kvůli takové blbosti nebudu rozdávat jméno, příjmení a email komukoliv pro šíření po googlu (zbytečně)
c) odinstalaci jsem provedl Revo Uninstallerem a jsem rád, že jsem se zbavil i zbytečně instalovaného rozežraného prostředí pro jeho spuštění
d) velmi a dost pochybuji, že je to program pro usnadnění práce někomu, kdo tomu zase tak nerozumí (na způsob klepněte na tento odkaz a on vám zrychlí PC či NB)
e) ověřil jsem si, že úpravy bych zvládnul i ručně a laik si je nechá udělat od známého, co tomu rozumí
Nakadah

#23 Příspěvek od Nakadah »

Souhlas, ty úpravy co ten program provede se dají udělat v pohodě i ručně.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“