Win7 nerozpoznají disk jako SSD
Moderátor: Moderátoři
- serviceman
Tak stejně můžu defragmentovat i SSD Crucial M4 v netbooku Asus co ještě mám s Win7 32bit. Že by nějaká aktualizace??? Určitě si pamatuju, že jak ten stolní PC tak i ten netbook měly v defragmenteru psáno že je to SSD a není doporučeno.
SSD disk který řeším v notebooku Lenovo je WD Blue. Všechno to jsou 2,5" SSD na SATA kabel. Když na to tak koukám, tak je asi fuk jestli 7ky na SSD nainstaluju rovnou a nebo to přenesu. Ještě to projdu podle návodu z gůglu a upravím ručně. Víc už to řešit nebudu, reinstalace, tahání cca 270ti updatů, instalace SW a všechno kolem.
Nevšiml jsem si toho dotazu bez otazníku.robo píše:p32: proč ne SSDFresh.
a) chce to instalovat na nic jiného potřebný .Net FrameWork 4.6.2 verzi či jakou
b) po spuštění chce registraci někde zdarma, ale ani v tomto případě kvůli takové blbosti nebudu rozdávat jméno, příjmení a email komukoliv pro šíření po googlu (zbytečně)
c) odinstalaci jsem provedl Revo Uninstallerem a jsem rád, že jsem se zbavil i zbytečně instalovaného rozežraného prostředí pro jeho spuštění
d) velmi a dost pochybuji, že je to program pro usnadnění práce někomu, kdo tomu zase tak nerozumí (na způsob klepněte na tento odkaz a on vám zrychlí PC či NB)
e) ověřil jsem si, že úpravy bych zvládnul i ručně a laik si je nechá udělat od známého, co tomu rozumí