V primáru jsou ještě zleva vedle toho rozměrově velkého C zleva 3 C, prostřžední je ta 100M měřena a pod a nad jsou 33M - ty jsem zatím měřil již včera, ale jen nevypájené a ukazovalo to 32-33M - Multimetrem ber zjištění , jinak tam nic není u toho tranzistoru na chladiči vzadu je ta 100M měřena jinak už tam elektrolytycké kondenzátory nejsou
Ty C jestli jsou paralelně to bude opět vědět, jak budu u TV- středa k večeru Jsou tam 3 ty 3300M - měřeny všechny vypájené
To sa merá v doske bez spájkovania, ked mu zohrejes nohy spájkou, tak sa vždy zlepší na niekolko dní-týždnov a tak zistíš len tie, čo sú už po smrti, ale horšie nie...
Aha sakra, tak proto při měření na desce mi to ukazovalo hodnotu 2-3 x větší, než byla napsána hodnota C , ony byly paraleleně . Tak opět změřím zítra vidíme. Díky moc
No veď sa nič nestane keď už to tam staré chceš nahodiť, že kúpiš nové zmeráš vonku na porovnanie a dáš do dosky, zmeráš tam a môžeš odskúšať, keď ešte nemáš osciloskop.
Tak toto jsem změřil zpět na desce- původní C.
Zase mi ten malý měřáček C, neukáže tak velkou kapacitu a napíše jen R, tak zase měřím multimetrem velkou kapacitu paralelně zapojených C na sekundáru. Asi koupím nové C a vyměním ve zdroji a uvidím