Tak mi vodpálili vrtačku
Moderátor: Moderátoři
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
MiraSt píše:Já půjčil 300A Triodynu a vrátila se mi.... v pořádku!
Tak tos měl kliku! Vím o případu půjčený Triodyny, která spadla včetně plošiny stavebního vejtahu z výšky druhýho patra. Kladka nahoře byla zavěšená pomocí smyčky ocelovýho lana spojenýho dvěma LS hromosvodovejma svorkama, který praskly.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- scorpions-cz
Nebo jsem půjčil štípačku za traktor na metrový dřevo a vrátili mi to s ukrouceným náhonem.Sedm tisíc v hajzlu. Pak jsem zjistil, že na rozvaděči štelovali tlak. Proč, to ví asi jen pánbůh.
Člověk chce pomoct a takhle to dopadá.
- jardafiala
Bojím se, že je to obyčejné šidítko se ss motorem, profesionální nářadí má třífázový bezkartáčový motor. Jestli to budeš kuchat pošli fotku motoru se štítkem, možná bych nějaký našel.
Nevím, kde se to v něm vzalo, ale dokáže zničit cokoliv.
Nová motorová pila (sice kopie Stihlu, ale co) vydržela v jeho rukách ani ne 5 minut...
230 mm flexa Narex, se kterou taťka udělal moře práce, u bráchy dokázala uříznout jen dva obrubníky...
Štípačka na dřevo měla obě kolečka asi jen 14 dní...
Míchačka se od něj vrátila s letním sestřihem (čórkaři vzali kabel nakrátko)...
Asi je dobře, že dělá v řídící funkci, kde mu žádné nářadí nedají do ruk, jinak by ta jejich firma asi zkrachovala.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
A kutilmile - nelituju tě
Tak ji vyřadili a odepsali.
Já se k ní náhodou nachomítnul, vzal jsem ji domů, vyměnil vypínač za 50 Kč a už několik let pájím
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...