Ahoj, to je možný, já to nezjišťoval. To označení bylo na cívce té pásky.
Byl to německý výrobek a ta teplotní odolnost tam byla vyznačena.
Těch 125°C i pro motory určitě stačilo. Při téhle teplotě ostatní plasty už stejně tečou, nebo měknou tak, že součástka neplní svou funkci.
Jak se to jmenuje a co to přesně je za materiál, by se asi dalo zjistit. Nejlíp na kafi s řadovým navíječem od "toroidářů"
To současný průhledný provedení má asi větší teplotní odolnost. Do všech traf Aldax a traf pro DPA222-223 jsme nechávali Tronicem do primárních vrstev vestavovat vratné tepelné pojistky 115°C. Bylo možno jít až na 145°C, takže odolnost samotné té dnešní pásky, pracovních izolací mezi vinutími i drátu je určitě mnohem vyšší.
Myslím si, že "pravý" kapton to není, neboť ten z hlediska chemického složení musí být žlutooranžový. To je informace od Huberta Mašína, v jeho segmentu se kapton a jeho různý nápodoby používají často.
Protože "pravý" kapton je drahý jak sviňa. Darem jsem dostal několik "pravých" fólií asi 50 um silných, formátu asi A4 od člověka, co má blízko k výrobě výkonové elektroniky. Jedna ta A4 měla stát okolo 160,-Kč. Byly z toho fantastický podložky pod TO-3, tepelná vodivost je vysoko nad úrovní červeného 0,15mm Kerathermu, nebo zeleného Sarconu. A neprosekává se, ani když na patce zůstane grót. Na tyhle účely se sériově nepoužívá právě proto, že je tak drahý.
Naposled jsem oranžové kaptonové podložky našel pod velkými MT-200 SanKen v zesilovači Rotel. Byl po havárii těžkým přehřátím, ale ty podložky byly po umytí lihem /od sazí/ neporušené.
Omezení na 115°C měly jen dráty s izolací PTFE /ty se normálně u výkonové elektroniky nepouživají, je to vf záležitost/ a pak měly omezení na 125°C samopájitelné dráty.
Ovšem ten ve výkonovém toroidu nepoužije žádný evropský běloch.