TV Sencor neukládá některé kanály-reklamace.
Moderátor: Moderátoři
Nech si od něho předvést jak naladí automaticky vše, co tam chytají. Sleduj to a počítej, kolik těch programů je a potom ho nech ať to uloží nebo se to samo uloží. Zkontroluj počet uložených včetně rádií. Pokud bude problém tak nalaďte znovu!
Když mu to tam bude fungovat, tak to převezmi a až potom podepiš převzetí z reklamace, chtěj samozřejmě stejný protokol pro sebe a běž domů. Tam to vyzkoušej naladit znovu. Jestli to bude v pořádku, tak to spravili. Jestli ne, tak to spravili taky, ale problém je ve společné anténě.
Myslím, že to už bude vyřešené, protože pokud to u nich nebude fungovat, tak nic nepodepisuj a chtěj vrátit peníze. A na tom trvej.
A kutilmile - nelituju tě
Naprosto bez problémů, nevím o jediném případě, kdy to nechtěli předvést ve funkčním stavu. Klidně si přečti NOZ, jak se potvrzuje funkčnost reklamovaného zboží při předání zákazníkovi zpět a ALZA není žádnou vyjímkou. Zvláště, když je to jen malá televize. Nevykládej nikomu, že prodejně předvádějí televize, aby je prodali a tu tvou tam nemohou připojit. Prostě a jednoduše, je zbytečné řešit problém prodejce, když má prokázat, že reklamovaná věc je v pořádku. Nebo máš někde v NOZ napsáno, že to musíš podepsat a tím potvrdit převzetí a když to jako nepůjde, tak si to reklamujte znovu? Neboj, oni všichni obchodníci vědí, jakou mají povinnost při předávání z reklamace. A výdejní místo nemá žádné extra podmínky v NOZ, prodejce je povinen pro něj zajistit stejné podmínky jako v reklamačním oddělení. V dnešní době vezmeš malou magnetickou anténku za 100 Kč a po připojení naladíš aspoň polovinu místně dotupných stanic a pro funkci kontroly jejich uložení (reklamovaný problém) to bohatě stačí, ne?mi-ro píše:Prodejna na to musí být zařízena? A to jste vyčetli kde? Chtěl bych vidět jak ti v některých hypermarketech nebo výdejních místech Alzy předvádějí opravený spotřebič.
Až potud to bylo v pořádku.Ručně jsem vymazal programy a už jsem ten 40 kanál nenaladil taktéž i na 28k.Píšou,že televize nepodporuje duplicitu programů.To znamená co že když automat najde třeba programy z jednoho vysílače,tak už neuloží stejné z jiných vysílačů?Já už fakt nevím co s tím.Je fakt,že ten automat uloží od každého programu jedena šlus ale ručně bych si měl mí možnost vybrat
Jo, je to tak. Nejlepší proto je to celé smazat a ručně naladit jen ty kanály, které chci. Automatické ladění nepoužívat. Je to demence FW, ale není to chyba, je to vlastnost.pavel16 píše:Píšou,že televize nepodporuje duplicitu programů.To znamená co že když automat najde třeba programy z jednoho vysílače,tak už neuloží stejné z jiných vysílačů?
Jak "nepodporuje duplicitu programů"?
Nepodporuje? Fajn, tu ji máte a vraťte prachy.
Chtěl jsi snad telku, a ne hovadinu, ne?
To už je vrchol, tohle.
Na elektriku je potřeba 50ka, zatímco programovat může jakýkoliv prase.