jirkati píše:Soused přes ulici si pořídil kotel na peletky, aby ušetřil za plyn.
V tom musí být nějaká šílená dotace, protože jinak je to nesmysl. A nejspíš mu už peletky došly.
Moderátor: Moderátoři
jirkati píše:Soused přes ulici si pořídil kotel na peletky, aby ušetřil za plyn.
ZdenekHQ píše: V tom musí být nějaká šílená dotace, protože jinak je to nesmysl. A nejspíš mu už peletky došly.
Přesně tak. Jsou velmi hodní a inteligentní. Bohužel svou velikostí je už jen vřelé přivítání když to člověk nečeká průser. Prochází kolem stolu něco šlohne a člověk si toho nevšimne. (zavře to do tlamy a jde si to sežrat v klidu mimo dohled). Nej je když si chce někoho očuchat. Typicky ženy v rozkroku. (kámoška říkala, ty jo já jsem cítila úplně průvan jak nasál, ale prý to bylo dobrý tak držela) Bohužel jak píšeš mají spoustu problému, s klouby, torze žaludku, nádory... jo a žerou jak kyselinaZdenekHQ píše:Jsou to strašně hodní psi, bohužel je trápí klouby a šlachy, protože jsou velcí.
ZdenekHQ píše: Já od pravýho vlkodava dostal ránu pod oko, a to se jen otočil.
ZdenekHQ píše:Jsem jim napsal do debaty, že autor studie je blbec, a automat to smazal. Jak na jehovistickým webu. Buďte rádi, že máte EB.
Celeron píše:U nás jsme měli cvoka, co pořídil kotel na obilí. Jo, čtete správně