jak by se to dalo zneuzit nedokaze
Dej RČ a já tě sečtu, až se budeš divit
Vyplněný sčítací formulář můžete odevzdat nejen za sebe, ale i za kohokoliv jiného.
Moderátor: Moderátoři
ZdenekHQ píše:Když jsme u toho vykradení účtu, tak KB mě masírovala pořád nějakýma inovacema v přihlašování do bankovnictví. Tak jsem té slečně řekl, že z chytrýho telefonu si ten vir dokáže stáhnout potvrzovací SMS, ale z mýho "blbýho" mobilu ani omylem. A že u toho zůstanu. Odepsala, že se zeptá ajťáků a pak už bylo ticho.
jjilek píše:Už to je Aukrem upřesněno:
Jedná se o novinku, kterou jsme zavedli z toho důvodu, aby měl kupující platební údaje ihned k dispozici a nedocházelo tak zbytečně k prodloužení doby pro dokončení obchodu. Číslo účtu uvidí pouze vítěz dané aukce a zasláno mu bude spolu s kontaktními údaji až po vyplnění Karty přepravy a platby.
Chceš to přesněji?ZdenekHQ píše:Jen být p32, tak si nebudu tak jistej.
Daňové identifikační číslo (DIČ) je jedinečnou a jednoznačnou identifikací každého daňového subjektu, právnické nebo fyzické osoby, která je plátcem daně (daňovým poplatníkem). DIČ se sestává z kódu země a z číselné kmenové části - identifikátoru. U poplatníka fyzické osoby je identifikátorem obvykle jeho rodné číslo, u právnické osoby je to většinou jeho identifikační číslo (IČO). Výjimečně je u fyzické nebo právnické osoby použité vlastní číslo plátce (VČP), které je jednoznačné pro působnost v České republice.
Příkladem daňového identifikačního čísla, které není odvozeno od identifikačního čísla, je speciální DIČ přidělené skupině plátců pro účely DPH. Toto DIČ začíná CZ699 a pro účely DPH nahrazuje původní DIČ jednotlivých členů skupiny.