Kuchyňský robot SENCOR STM 6351GR nejde zapnout

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od otakarv »

Na tom robotu jsou v podstatě dva spínače co hlídají, jeden se sepne až když je vrchní část sklopena do vodorovné (pracovní) polohy a druhý je na horní části kde se dává nádoba na mixování, oba jsem prověřil a jsou funkční tak i ten na plošném spoji.
Přílohy
IMG_20210528_162623 – kopie.jpg
IMG_20210528_162623 – kopie.jpg
IMG_20210528_162539 – kopie.jpg
IMG_20210528_162539 – kopie.jpg
keemo

#17 Příspěvek od keemo »

zeptam se jinak-kdyz oba tyto spinace zaaretujes v sepnute poloze/proklemujes na desce, ani tak to nejede?
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od otakarv »

Toto jsem ještě nezkoušel ale také mě to napadlo. Až budu doma tak to odzkouším a dám vědět ale moc tomu šanci nedávám neboť v návodu to není uvedeno, ten se mi nakonec na internetu podařilo naléznout.
Musel jsem návod upnout na Ulož.to neboť je příliš velký a zde mi to nešlo.
SENCOR Stand Mixer STM 6351GR
keemo

#19 Příspěvek od keemo »

na navod nespolehej, u sencor tv v jinem vlakne neni zase v navodu uvedeno jak deaktivovat HBB TV...
PotPalo

#20 Příspěvek od PotPalo »

Čo kondenzátory na sekundárnej strane? Pokiaľ má nejaký zvýšené ESR, môže to pri pokuse zapnúť MCU trhnúť napájaním a teda reset, a zasa dokola.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od otakarv »

Tak mi to přece jen nedalo spát, sedím si, popíjím kávu, koukám na rozložený robot a uvažuji. Kondenzátory proměřené a jsou v pořádku tak ještě zkoumám plošný spoj, nakonec jsem jej pozapojoval tak jak byl, zapnul do zásuvky, tam kde se dává nádoba na mixování a je tam druhý spínač tak ten jsem zatlačil, otočím kolečkem a robot začal robotovat.
Hned jsem volal synovi, ten přišel a když jsem mu řekl příčinu tak šel domů a pohledal v krabici víčko které jsme dali na místo nádoby mixéru (má na sobě jazýček pro zatlačení spínače) a robot znovu odzkoušeli a vše funguje jak má. Syn je nadšený a snacha ještě víc. :wink:
Tímto mockrát děkuji hlavně keemo-vi který mně k tomuto úkonu navedl. Po pravdě nevěřil jsem tomu až jsem blíž začal zkoumat plošný spoj.
Samozřejmě děkuji všem za snahu mi pomoci vyřešit tento problém.
keemo

#22 Příspěvek od keemo »

:lol: :beer:
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“