jak nainstalovat zásilkovnu
Moderátor: Moderátoři
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Posledním hřebíčkem bylo, když mezi jejich SPAMem typu "změna otevírací doby poboček ve Španělsku" zapadl mail, kde prakticky ze dne na den snížili limit na 10 kg a mě se tak vrátilo několik balíků (jeden z nich měl 10,2 kg), u kterých si hned naúčtovali dvojí poštovné (tam i zpět). Aby mě ujistili, že to myslí jak to myslí bylo, že dle trasování byla "nadváha" zjištěna až v depu odkud se mělo doručovat (tedy ne hned v podatelně) a i přes telefonáty a maily zamítli možnost vyzvednutí přímo v tom depu na druhé straně republiky. Tíím jsem si udělal obrázek o prozákaznickém přístupu a raději posílám přes PPL nebo Balíkovnou...
josef_novak píše:Záleží co je starší MT, protože aplikace podporuje Android 5.0 z roku 2014 a vyšší. Navíc ani Android 5 nebo 6 není dnes použitelný, protože v září expiroval Lets Encrypt certifikát DST Root CA X3 a všechny Androidy před 7.1.1 nedůvěřují certifikátu ISRG Root X1, který ho nahradil a na tomto jedou milióny stránek.
Potřebuji MT na telefonování a na SMS, někdy se připojit k WiFi abych přečetl maily. Na to nemusím mít novější telefon. Takže Android 4.1 a na tom zásilkovna nejede
Jinak teda ty jejich zásilkomaty pro výdej balíků se dají použít taky jenom s telefonem, přes bluetooth a ještě musíš být při tom onlajn a ještě musíš mít zapnutou polohu. Což mě štve. Jako by tam nemohli dát nějakou klávesničku, kam bys jen naťukal kód třeba. Jsou to prostě smártfounofilové v té zásilkovně.
Jinak balíkovna čp je dobrá služba, balíky podle mých zkušeností chodí do druhého dne, což se o zásilkovně říct nedá. Štítek tisknout nemusíš, pokud nechceš. Jenom napíšeš na balík jméno a cílovou balíkovnu, a opíšeš si podací kód, který předáš obsluze balíkovny.