Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 2

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Celeron

#151 Příspěvek od Celeron »

No předpokládám řepkovej král. Nebo někdo jinej?
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
p32

#152 Příspěvek od p32 »

chemik ? :lol:
Sandal

#153 Příspěvek od Sandal »

Tak trochu související téma,tak to sem přilepim: https://www.youtube.com/watch?v=YsaTrSBIhWw tak to prostě je...
Artaban001

#154 Příspěvek od Artaban001 »

Jo, to už se tu řešilo.. A nemusíš chodit daleko - Kup si náhradní planžety do holícího strojku. není o nic nižší, než cena za nový strojek. Ať jde o Brauna, nebo o Philipsa..
Hydrawerk

#155 Příspěvek od Hydrawerk »

Klasické video. Děkuji za něj.
Sandal

#156 Příspěvek od Sandal »

Artaban:Jojo všimnul jsem si těch cen.Já se teda neholim ale měl jsem zastřihovač Braun cca za 2500 :? Měnil jsem u něj akumulátor(napevno připájenej)takže jsem přístroj rozdělal a tam nic jineho než pidi-mini nabíječka 1 trand a nějaká bižuterie okolo.Motorek co nemá ani uloženej rotor v kluznym pouzdru ale prostě jen v plastovym štítu.Prostě šrot za 2,5 litru.
Hydrawerk:Je třeba děkovat lidem co tohle natočili aby se třeba i pár lidem co nevědí jak to chodí,dostalo trochu osvěty.
Celeron

#157 Příspěvek od Celeron »

Sandal píše:Tak trochu související téma,tak to sem přilepim: https://www.youtube.com/watch?v=YsaTrSBIhWw tak to prostě je...

Divím se, že to ČT vůbec odvysílala. 8O Asi někdo špatně cenzůroval. Jak to pozoruju kolem sebe, systém zahoď, kup nový, po záruce zahoď a stále dokola je přesně to, co si přejou i páni mocipáni.
Jirka

Artaban001

#158 Příspěvek od Artaban001 »

Podívej se, řekl Ti ten dokument něco, co jsi před tím nevěděl? - Ne. Akorát Ti to naservíroval všechno pod nos. Takže proto není důvod k cenzůře.. Tohle video je tady v sekci, která se zabývá kurvítkama.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#159 Příspěvek od Habesan »

Lidé co nevědí, jak to chodí, se na to stejně dívat nebudou.

A DW nesleduju už z principu, jak tam bědují lidé, co prohráli válku...
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
rnbw

#160 Příspěvek od rnbw »

Dopozeral som ten dokument z DW. Preco sa ta oprava "odpadu" a jeho dalsi predaj nerobi u nas? Asi sme taki bohati, ze si kupime radsej vsetko nove. Alebo mame "kvalitne" zakony, ktore to znemoznuju.

BTW. Frezky na holiaci strojcek Philips som objednal neoriginalne z Ciny za 3,22 eura. Som zvedavy, ci budu holit.
Celeron

#161 Příspěvek od Celeron »

To spíš ty zákony. Pár lobistů si na tom pěkně pakuje kapsy a kdoví kolik posranců to samý. Nakonec nemusíme chodit daleko, svoji FVE nad 20KW za minulý vlády prý neměli jen 4.
Teď zase je akce na eliminaci množství aut. Pokud se do konce měsíce nedokončí převody aut, tak ti co to nestihnou, je už nikdy nebudou moci přihlásit ať je starý, jak je starý. A že to prý omladí park vozidel v ČR. Houby omladí, jen přibudou vraky na ulicích bez čísel a s vymlácenejma VIN. Takový vymoženosti na Slovensku asi nemáte, co?
Jirka

rnbw

#162 Příspěvek od rnbw »

U nas tie nedokoncene prevody aut tusim neexistuju.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#163 Příspěvek od Habesan »

Celeron píše:jen přibudou vraky na ulicích
Prej bez čísel (Smajlíky nepoužívám).
U nás na ulicích postávají vraky s čísly a nic se neděje...
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
radioelectrum

#164 Příspěvek od radioelectrum »

rnbw píše:Dopozeral som ten dokument z DW. Preco sa ta oprava "odpadu" a jeho dalsi predaj nerobi u nas? Asi sme taki bohati, ze si kupime radsej vsetko nove. Alebo mame "kvalitne" zakony, ktore to znemoznuju..

jsme šikovní, kutilové, to by zásadním způsobem ohrozilo ekonomiku a postupně se rozšířilo po celé EU. V dnešní době se zvyšuje zaměstnanost třeba tím že se už i v ČR likviduje nová elektronika, která kdyby se prodala taky by se neprodali novější typy. prodejci si vypočítali že je výhodnější starší modely vyvést ze skladů přímo do drtiče než je prodat pod cenou. Myslím si že do pár let by měl být vydán zákon který by zakazoval prodávat jakékoli použité zboží v celé EU mezi fyzickými osobami. Stačí to podat šikovně jako neekologické, nebo na takový prodej dát vysokou daň , třeba ekodaň za prodej použitého počítače 5000Kč a hned se budou více prodávat nové kusy...
rnbw

#165 Příspěvek od rnbw »

Fyzickej osobe nikto nedokaze, ze nieco inej osobe predala. Keby nejakeho dementa napadlo zakazat platby v hotovosti, tak sa pouzije bitcoin.
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“