Zajímavé nabídky na Aukru, Bazoši apod. 1

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#1621 Příspěvek od Hubert_79 »

Za těch x let, co jsem na počtě mi prošlo prackama nových peněz (logicky i "postupek") tolik, že to za nějakou raritu nepovažuji. Taky jsem měl v prackách zabalený balík z tiskárny.
Mezi lidmi, co s prachama víc dělají nejsou nové bankovky v oblibě, dost blbě se to v ruce počítá...
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
pocitujlasku

#1622 Příspěvek od pocitujlasku »

ja mam doma 2eurovky, nejaka speci edicia, ale oficialne platne. tusim nejake vyrocie prijatia eura, ci co. su uplne nove, z banky isli rovno ku mne. A predsa to nepovazujem za nejaku raritu, mam ich lebo nie su bezne, ale urcite by som nepredaval za nejaku horibilnu sumu.
No vidis, a tak si sa bal
rnbw

#1623 Příspěvek od rnbw »

Tie specialne 2-eurovky vydava kazda krajina a zberatelia ich zbieraju.
Tie nase sa daju "kupit" (za 2 eura) nove v NBS vzdy ked vyjdu.
pocitujlasku

#1624 Příspěvek od pocitujlasku »

daju sa aj kupit, ale vies na nich aj natrafit v obehu. Teraz pozeram, a ja mam konkretne "30. výročie vlajky Európskej únie", cize nepredpokladam, ze bude mat nejaku cenu v buducnosti.
PotPalo

#1625 Příspěvek od PotPalo »

Kedysi som ponúkal na predaj nejaké pamätné 2-eurovky s tým že nech ponúknu cenu, a ponúkali mi 1 euro za kus. :pako: Tak som ich pustil do obehu.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
ransom

#1626 Příspěvek od ransom »

Nebylo by lepší upozorňovat spíš na inzeráty, co by se tu skutečně mohly někomu hodit? Šejdířů, překupníků a kujónů je přeci plnej internet.
pocitujlasku

#1627 Příspěvek od pocitujlasku »

problem je, ze taketo zaujimave veci su dost rychlo predane, casto skor, nez si to niekto tu pozrie
jimirek
Moderátor

#1628 Příspěvek od jimirek »

Rozděleno. Zde LOCK a pokračujte na http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... c&t=105086
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“