Taky vám pořád rostou ruce?
Moderátor: Moderátoři
Kde je skutočný mäsový Luncheotmeat, čokoládová čokoláda, mliečne mlieko, mäsové párky, jogurtový jogurt, maslové maslo, syrový syr, bryndzová bryndza, zemiaky, z ktorých nemusíte 50% vyhodiť vďaka čiernej hnilobe, otvarák na konzervy, ktorý vydrží viac, ako tri konzervy, vývrtka, ktorá vydrží viac, ako JEDNU fľašu, pivo, v ktorom cítite chmeľ, Biolit, ktorý zabije muchy, komáre, nie Vás /po aplikácií toho súčastného som musel vybehnúť z izby, slzenie, kašel, ja som skoro skapal, ale komáre a muchy stále veselo krúžili okolo lustra...a to som im striekal priamo do ksichtu!/, a najmä, kde je ten hajzlák, cez ktorý mi neprejdu prsty
Nuž, taký je svet. Nikdy by som neveril, že detská budú chodiť po uliciach a vyvreskovať s nekvalitnou hudbou - zvukom na úrovni telefónnej siete z rokov 60". To tie naše DOLLY naladené na Luxembourk a kazetové A3 mali lepší zvuk... :
Nuž, ale čo... Asi tak:
,,To sa len tak vraví,
že nemáme nič, ale,
Tata povedal, že:
Hlavne nech sme zdraví
a chutí nám jesť a piť
Teľa žuje trávu a ja kravu
to je svet.
Čo nezhltneš sám, zhltne Teba,
to je hneď."
P.S. To nie je moje, to je časť jednej pesničky...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě je to něco z Makra (kde mimochodem pravej nakládanej Hermelín mají), jenže tohle na rozdíl od pravého Hermelínu v oleji ztvrdne a začne se drobit. Chuť to má jak polystyren s troškou tvarohu namočený do oleje.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Když vidím, jak se tím lidi ládují s kyselým výrazem, že zřejmě ztratili chuť, je mě špatně. Jenže na rozdíl ode mě se neozvou a málem to pochválí...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
brambor.jpg- (74.17 KiB) Staženo 62 x
Jinak ty erteple bych jim vrátil za přítomnosti ČOI - takhle plesnivá zelenina už je snad i zdravotně závadná a svoje by k tomu měl co říct i hygienik.
A kutilmile - nelituju tě
Je to smutné.