V rychlosti jsem prolistoval poslední tři čísla a musím konstatovat, že úroveň šla úplně do kopru. Zkratka decibelu - DB, NiMh akumulátor je nikl metal hybridový...
Jo jo, vidíme to všude, i tady na Bastlírně - optokopler je octocoupler, z kolektoru jeho fototranzistoru se po napojení vstupní LEDky na síť přes kondenzátor a můstek dá odebírat +5V pro napájení hádrujýna ... Svjet se f prdél obrací ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Na pověsti Amára se hodně podepsal svýma skoro dva roky vydávanýma exkrementálníma projektama Mistr betonovejch Fčelích ůlů. "Díky" němu šlo Amáro s úrovní až někam na dno ostravsko-karvinskýho revíru ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Lupnu ten dotaz sem - PE 8/2023 str. 9, detektor vibrací. Plošňák je tu očividně ze strany součástek. To se dnes tak dělá, nebo to autor nezvládl? Za mě byl plošňák vždycky ze strany spojů...
Předběžně bych se hlásil o Amatérský Rádio starší než 70. léta a Sdělovací Techniku bez ohraničení období. U knížek bych určitě nechtěl všecko, protože předpokládám, že bych to ani nepobral - ale hodil by se mi třeba Kottek s přílohama, protože ty kousky, který se mi povedlo splašit, už nějakej mamlas vybrakoval - a ještě si vystříhal schémata z některejch stránek, nebo Bozděch - dtto. Spíš by to chtělo domluvit termín spicha nad hromadou - a předem říct, co budeš požadovat na revanš.