Zajímavé nabídky na Aukru, Bazoši apod. 2
Moderátor: Moderátoři
Zpočátku se strhla smršť a mizely hlavně přístroje, zdroje, pájecí stanice a podobně.
Nadělal jsem si zásobu miniaturních rezistorů, asi už nadosmrti. Zajímavý je, že jako hodující hyena jsem dostal od provozovatele ještě poděkování za pomoc při likvidaci skladových zásob...
jirka5 píše:Neznáte někdo konkrétní důvody, proč Svět součástek končí?
Registrovaným zákazníkům rozeslali toto:
"Po 14 letech působení na trhu s elektrosoučástkami se naše společnost bohužel dostala do situace, kdy musíme oznámit ukončení naší činnosti ke konci května. Toto rozhodnutí nebylo lehké, ale ekonomická situace nás k tomu bohužel přinutila.
Chceme Vám poděkovat za Vaši dlouholetou podporu a důvěru, kterou jste nám prokazovali.
Jako poděkování nabízíme výprodej všech našich skladových zásob za polovinu původní ceny (mnohdy již zlevněné).
Jedná se o ideální příležitost získat kvalitní elektrosoučástky za výjimečné ceny.
Věříme, že nám pomůžete s výprodejem a zároveň si dopřejete skvělé produkty, které můžete využít ve svých projektech. Nečekejte na nic a využijte této nabídky, než bude příliš pozdě!
Vše co vložíte do košíku bude automaticky za polovinu!
Děkujeme za pochopení a přejeme Vám mnoho úspěchů do budoucna.
- jirka5
Dále tam bylo uvedeno, že jsou velmi zaneprázdněni, takže osobní vyzvednutí zboží není možné, a že uvedené telefonní číslo neslouží k vyřizování technických dotazů.
Takže ano, něco velmi, velmi podcenili...
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
35 mm film s magnetickou stopou jsem ještě nepotkal. 16 mm jo.
A kutilmile - nelituju tě