forbidden píše:Vzhledem k tomu, že už podruhé změnili e-shop a podruhé nebyli schopní přenést účty, tak to musí vézt dementi. Potřetí se tam už registrovat nehodlám. GM je relikt z minulosti a dnes nemůže zavedeným velkoobchodům konkurovat ničím. Kamenná prodejna se sice může zdát jako výhoda, když něco nutně potřebuju rychle, jenže s tím, jak jim absolutně nesedí skladový zásoby na webu a že u nějaké položky mají skladem v Brně, neznamená, že to tam opravdu mají.
potvrzuju, 🤐, šel sem schválně že mají mít 5W zenerky, asi tucet kusů, stačí mi jedna, na místě prázdný šuple
aspoň že svitky mají, ale proti obyč Kemetům notně menší, tak schválně co to vydrží
samozřejmě na místě fronta blbců se seznamama co zas nevěděli co chcou a po 20 minutách zdržování tam nechají celý dvě kila, tak sem šel do prdele a vrátil se po hodině a půl, to už ta fronta byla pryč…pak nemají bankrotovat s takovéma zákazníkama
PotPalo píše:Ten ich nový web nefunguje na žiadnom oficiálnom prehliadači pre Windows XP. Keď mi niekto pošle odkaz na nejakú položku (napríklad táto), mne sa zobrazí stránka s kolečkom v strede a následne to skočí na prázdnu stránku ako v prílohe. Takže u mňa majú veľké mínus. Nefunkčný web je ako žiadny web.
je to na hovno, na druhé straně s předpotopníma jádrama seš samozřejmě marnej, stáhni si nejakej čerstvej build New Moonu/Serpentu/UXP http://rtfreesoft.blogspot.com/search/label/browser