Rail to rail konec na 12V (zamčeno)
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
microlan píše:jo, nesymetrický. Citlivost a vstupní odpor někde kolem normálu, nějaký desítky kiloΩ a stovky mV. Díky za reakci.
Citlivost 800mV pro plné vybuzení a vstupní odpor cca 10kohm zapojení Jura80 vyhovuje ?
Já jen, že používané integrované autozesilovače to mají posazené poněkud jinak, pro srovnání.
Počítal jsem spíš s 20kohm a 300mV.
Tak kdy to bude ?
Nebo jsou to oba naprosto neschopní diletanti ?
Já jsem dával ty simulace obratem, hned jak jsem chtěl ukázat nějaké vlastnosti.
ps. pokud to chcete nějak rozebírat, tak simulační schema a výsledek.
Naprosto naivně jsem totiž předpokládal, že jednak navrhneš vlastní zapojení, sletuješ to aspoň do vrabčáku jako jura80, proměříš, popřípadě upravíš a jednak navrhneš a necháš vyrobit vlastní, funkční desku - to všechno jako alternativu či oponenturu ke konstrukci jury80, který všechno zmiňované poctivě udělal.
Nemohl jsem absolutně předpokládat, že se bez jakékoliv příčiny, naprosto nekonstruktivně a destruktivně začneš navážet do jediné navržené konstrukce a jejího autora začneš urážet a zesměšňovat.
Opakuju, že jsem úplně naivně předpokládal, že předložíš kompletní, oponentní a ve všem lepší konstrukci, pokud už tedy chceš někoho za něco kritizovat. Kromě rádoby chytrých keců, zavádějících charakteristik a hromady zbytečného balastu jsi ale nepředložil vůbec nic hmatatelného.
Mohl jsem to, já starý blbec čekat - protože Tě Václave už nějaký ten pátek znám a vím, co jsi zač.
A jako konstruktivní OT Ti znovu, už po X-té připomínám, aby ses laskavě přestal navážet do pana Jandy.
Ty sám Václave, panu Jandovi v příslušném oboru /popularizace a rozšiřování amatérského, levného a dobrého HiFi/ nesaháš výsledky ani po jeho ztvrdlý paty.
Omluvit by ses mu měl Ty Václave, protože on na rozdíl od Tebe něco dokázal.
Dokázal navrhnout, postavit a odladit zesilovač, který až na pár drobností vyhovuje Milanovu zadání.
Tys Václave nic nedokázal, pouze posmívat se, kritizovat a urážet.
Z toho ale funkční a dobrý zesilovač nikdo nepostaví.
Takže co bych spíš od Tebe, v tomto momentu čekal třeba já, je precizně zformulovaná omluva směrem k jurovi80.
sinclair píše:Z toho ale funkční a dobrý zesilovač nikdo nepostaví.
Proto se taky ptám, jaký bude zkratový proud KD607, když microlan nepoužije ochrany, jak v upřesnění zadání zamýšlel ?
Tak nám to spočítej, když jsi chytrej jako rádio
Nebo si spočítej zkratové proudy DPA235, které jsi navrhoval a laskavě je obhaj podle katalogových údajů.
Nebo to neumíš ? potom ale nejsi kvalifikovaná osoba, aby jsi k tomu měl komentář