EKKAR píše:Ale "dnes podáte, zítra dodáme" jak vidno byl vždycky jen a jen planej slib.
Proč planej? U mě to funguje. 21.3. jsem podal na poště a druhej den bylo doručeno...
https://www.postaonline.cz/trackandtrac ... 285152CZ++
Moderátor: Moderátoři
EKKAR píše:Ale "dnes podáte, zítra dodáme" jak vidno byl vždycky jen a jen planej slib.
No jedna věc mě zaujala. A sice že mu ani na tomhle Jílkokotli nedošel rozsah průseru. Blekotal něco v tom smyslu, že chybička se může vloudit a že si máme stěžovat - vůbec nepochopil, že pokud ne všude, tak alespoň na spoustě pošt se nedoručování (zejm. balíků) a fixlování stalo standardem, ne výjimkou. Výjimkou je okrsek, kde se spolehlivě doručuje.Pikofarad píše:Nový ředitel tam jen měnil barvy a nic kloudného z něj nevypadlo.
To naše ČP ještě žije v minulém tisíciletí. Avizování zásilky emailem adresátovi je za příplatek, takže to nikdo nevyužívá. Jsem zvědavý, kdy jim dojde, že mailové avízo jim šetří práci (výrazně zvyšuje úspěšnost doručovacího pokusu), a že by za něj naopak mohli dávat slevu.rnbw píše:U nas je zlava pri elektronickom podani