Vtipy, vtipné články a odkazy III

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Celeron

#286 Příspěvek od Celeron »

TAKJAN píše:Opice umí i něco dělat https://videacesky.cz/video/spinava-ropa

Kurňa a nás tady buzerujou za emise a tam to na jednom místě zasíraj jak celá Evropa dohromady. :roll:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
gepard

#287 Příspěvek od gepard »

Wow, to snad ne. No do prdxle, to snad není možný ... :wand: Z toho videa o ropě jsem zhnusen. Netušil jsem, že je to až takhle daleko...
-- Gepard --
AlesALF

#288 Příspěvek od AlesALF »

No a teď si vem kdyby se na nás naše "vláda" vys.ala tak jako ta jejich na ně. Žádná podpora a dovolání pro obyčejné lidi, žádná budoucnost pro děti a otrávená půda. Akorát by mě zajímalo, kam ty prachy z tý ropy co prodají do zahraničí skutečně jdou. A že to nejsou nějaké drobné je asi všem jasné. :-(
EKKAR

#289 Příspěvek od EKKAR »

Shrábnou to hlavouni, napojený na "Boko-haram" nebo jak se ta musulsviňácká teroristická organizace jmenuje - a nakoupí si za to kalachy a patrony do nich... Špičky shrabujou, serou do pozlacenýho hajzlíku a na (_!_) nosí pro parádu pozlacenej Colt M1911A, bydlí v paláci obloženým nejdražšíma šutrákama dovezenýma odevšad na světě atd - a lidi co tu ropu doslova vlastníma rukama sbírají nemají nic. Klasika - říká se tomu TŘETÍ SVĚT. Ale dokud to tam bude trvat, budou se ti chudáci tlačit sem do Evropy pod dojmem že tady se stát o každýho stará tak, že mu lítají pečený holubi do huby. A ti jejich zpovykaní hlavouni je v těch dojmech ještě podporujou.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#290 Příspěvek od Hubert_79 »

EKKAR píše:A ti jejich zpovykaní hlavouni je v těch dojmech ještě podporujou.

Pochopitelně. Převaděči a pašeráci - to je byznys jak prase; kdo myslíš, že z toho profituje?
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Celeron

#291 Příspěvek od Celeron »

To jsme to dopracovali ve vláknu Vtipy, vtipné odkazy... Chce se mi blít vašnosti. :cry:
Jirka

Mysteri

#292 Příspěvek od Mysteri »

Pre ,,Celeron": Na druhej strane, vo vlákne ,,Vtipy, vtipné odkazy" by mali byť pravidelne všetky predvolebné žvásty všetkých politických strán, ako odstrašujúci príklad, či už z ČR alebo SR... :evil: Keď už.
U nás kedysi blúdil Majster Poriadok https://www.youtube.com/watch?v=DnHEJPabVkE , dostal sa k moci, vládne tu aj dnes. Aj keď vraj už asi týždeň nie, ale my mu to tu aj tak neveríme (okrem tých 20%).A všetci (okrem 20%) sa od rehotu chytáme za bruchá a zároveň plačeme. Tak patrí to medzi ,,vtipy, vtipné odkazy", alebo nie ? :twisted:
Standa99

#293 Příspěvek od Standa99 »

:lol:
Přílohy
doplnovacka.jpg
(39.29 KiB) Staženo 96 x
.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA :D
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#294 Příspěvek od ZdenekHQ »

Dnešní nákup. Brambory pro blondýnky. Kaši bych z nich neriskoval... :D
Přílohy
br_cibule.jpg
(86.37 KiB) Staženo 139 x
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
lesana87

#295 Příspěvek od lesana87 »

A šel jsi pro brambory nebo pro cibuli? :oops:
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#296 Příspěvek od ZdenekHQ »

Objednal jsem si nákup přes net. Dovezli, co jsem chtěl (cibuli ošklivku mám vyzkoušenou, je dobrá)... Jen ta popiska mě zarazila... :D
]
EKKAR

#297 Příspěvek od EKKAR »

Jestli to ve starejch souborech najdu, dám sem fotku, kvůli který jsem málem v třebovským Tescu přišel o mobil - tenkrát Nokii 7250. V síťovkovým pytli erteplí byla přibalená i jedna cibule, já si to fotil a zblejsknul mě u toho jakejsi TESCO-managor v červený kravatě - no to byl řev, jako bych mu šukal nezletilou dceru do (_!_) v přímým přenosu na net ... "HEJ VY TAM, CHLAPE ZATRACENEJ, OKAMŽITĚ MI ODEVZDEJTE TEN MOBIL, TADY SE NESMÍ NIC FOTIT ...!!!" načež jsem vstal z podřepu, ve kterým jsem si ten "zázrak prodejní obalový techniky" fotil a obrátil jsem se k němu - a on najednou musel stát s hlavou v záklonu ... :lol: :lol: :lol: :lol: Ten hajzlík na mě neváhal zavolat místní vochranku, že prej ho vohrožuju a že mi okamžitě mají odebrat mobil. Naštěstí pro něj ti dědové měli rozum a poslali ho i s jeho výhrůžkama někam, že prej když jsem nic neukrad, tak že by oni měli akorát popotahovačky s policajtama za neoprávněný zadržování ... Byl jsem připravenej ho za tu kravajzli chytnout a razantně mu za ni trhnout směrem k zemi .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#298 Příspěvek od ZdenekHQ »

Právě jsem si přinesl jeden černej vtip z akce...

Proč je na Ostravsku taková nezaměstnanost? Bo mají už všechno udělané...
]
Celeron

#299 Příspěvek od Celeron »

EKKAR píše: Ten hajzlík na mě neváhal zavolat místní vochranku, že prej ho vohrožuju a že mi okamžitě mají odebrat mobil.

To nevíš, že vochranka v jakýmkoliv krámu se tě nesmí ani prstem dotknout, je to omezení osobní svobody. Můžou tě zadržet jen pokud mají přímej důkaz (video) o spáchání krádeže a na řešení musí zavolat policajty. Bohužel, v některejch řetězcích to stále nevědí a zkoušej třeba i šacování. :roll:
Jirka

EKKAR

#300 Příspěvek od EKKAR »

Jirko, JÁ to samozřejmě vím - proto ojsem byl připravenej se bránit. Jde vo to, že na to jaxitaxi pozapomněl ten de bí lek ...
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“