Vyčištění termosky

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
pepik9

#31 Příspěvek od pepik9 »

EKKAR

#32 Příspěvek od EKKAR »

To už spíš tohle - pozor, dokoukat až do času 3:55 ...!!!
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
starecd

#33 Příspěvek od starecd »

EKKAR: všechno mechanické "šoupání" jen poškrábe a tím rychleji se bude bordel usazovat.
starecd

#34 Příspěvek od starecd »

PotPalo: trochu to ještě vylepším, jsou nerezové drátěnky, vypadají jak špony
tomasjedno

#35 Příspěvek od tomasjedno »

EKKAR píše:lanko se jen tak nezauzluje ... Ale do termosky se stěnou silnou 0,5mm nebo ještě míň bych to neriskoval.
0,5 mm nerezu, to je docela odolná stěna, toho bych se nebál. Ale oměřil a zvážil jsem 0,5 l termosku a vychází mi průměrná tloušťka stěny 0,35 mm. Když uvážím, že ta termoska potřebuje být mechanicky odolná hlavně zvenčí, tak bych se nedivil, kdyby byla zvenčí 0,4 a zevnitř 0,3.
Celeron

#36 Příspěvek od Celeron »

Tak modrobílá tableta do myčky nezabrala. Tak jsem dal do termosky Savo proti plísni s vařící vodou. To sice zabralo, po hodině je vnitřek čistý ale po vylití jsem zjistil, že v termosce stále něco šplouchá. No povolil nějakej spoj do izolačního meziprostoru. Už je v popelnici. :roll:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
_luky_

#37 Příspěvek od _luky_ »

Mě pomohly tablety na čištění zubních náhrad. Ale chce je tam nechat fakt dlouho a průběžně tomu pomáhat štětkou na lahve.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“