retro stříkací pistole k napojení na vysavač

Tato sekce je určena pro diskusi o dílenském vybavení, tedy o nářadí, pomůckách a přípravcích, převážně tedy povahy mechanické, nikoliv elektrické

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
kejki

#31 Příspěvek od kejki »

Nevím, co je horší, jestli Savo do žehličky, nebo na auto. :lol:
Yarda1

#32 Příspěvek od Yarda1 »

Celeron píše:...Nikdy se ti ta voda nezkazila, hlavně v létě a na světle?...
Zatím jsem si toho nevšiml.

BTW: Nevím, jestli to tady už někdo nezmínil, pokud se má ke stříkací pistoli nebo podobným bazmekům použít stejná hadice jako k vysávání, je dobé ji pořádně vyčistit od bordelu co se v ní zachytí při vysávání.
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
EKKAR

#33 Příspěvek od EKKAR »

Nelze, tu kterou já používám, jsem musel nejdřív vymejt asi tak 20x - 30x propláchnutím vodou se saponátem a drobnýma tělískama a pak vysušit asi tak dvouhodinovým vyfoukáváním právě tím vysavačem.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Killroy
Moderátor

#34 Příspěvek od Killroy »

Tohle je retro = Elektro Praga 401 Standard. Mělo to sání i výstup na hadici a byla k tomu jako příslušenství mj. i jakási fixírka se sklenicí - vlevo na obrázku. Nejspíš to ani nebylo určeno pro barvu ale na rosení kytek.
S bráchou jsme s tím jako kluci nastříkali S11 mopeda. Řidší nitrobarva a celkem uspokojivě. Nám to tehdy stačilo. Nicméně už nikdy to nešlo pořádně vymýt a mámě se to moc nelíbilo...
Přílohy
standard_401.jpg
standard_401.jpg
Odpovědět

Zpět na „Dílenské vybavení, nářadí, pomůcky, přípravky“