Odmítnutí práce
Moderátor: Moderátoři
EKKAR píše:A jseš si jistej, Tome, že to pochopil?ransom píše:Představ si, že bys musel montovat blinkry do Bavoráků...
Je to jasný. Nepochopil. Jemu totiž někdo zapomněl namontovat páčku.DukeNuke píše:Nikdy jsem nemontoval blinkry ani do bavoráků, ani do jinýho auta. Ale v pořádku. Pokud vám to smysl dává, budiž. ....
A kutilmile - nelituju tě
Možná nalitýho ve sklenici ...p32 píše:Ty máš fakt bavoráka?DukeNuke píše:Nikdy jsem nemontoval blinkry ani do bavoráků, ani do jinýho auta. Ale v pořádku. Pokud vám to smysl dává, budiž. Mě ne, proto jsem odešel.
Na nás, co nemáme uzavřenou žádnou smlouvu s entitou, tebou nazývanou "Bohem", sice možná neplatí Nebe, ale zato se nás netýká ani Peklo ...HF_Tech píše:Bůh tě za to rouhání potrestá.
V příštím životě se narodíš jako ženská
Občas byli vyslaní administrativní pracovníci na pomoc zedníkům, asi abychom neztratili sepětí s dělnickou třídou (taky jsem párkrát byl, jednou jsme dva inženýři měli míchat beton, tak jsme se jeden po druhém koukali kdo začne a jak se to dělá), prý někdo byl na stavbě, šéf se zeptal, jestli tam už někdo byl, nikdo se nehlásil, dostali lopaty a kolečka a vozili písek z támhleté hromady na tuhle. Po čase na něj zase přišla řada, zase se jich šéf zeptal, kdo tam už někdy byl, nikdo, ani on se nehlásil, tak vyfasovali kolečka a lopaty a vozili písek z téhle hromady na tamtu. On se o přestávce zeptal šéfa co je to za nesmysl, šéf mu odpověděl, že brigádníky musí nějak zaměstnat ale práci co by jim mohl svěřit nemá a řekl mu, aby šel domů, že mu potvrdí že tam celý den pracoval.
Když stojíš ve frontě na T křižovatce do Kralup, zjistíš, že všichni mají páčku blinkru sešroubovanou s volantem a blikají až při zatáčení.ransom píše:Představ si, že bys musel montovat blinkry do Bavoráků. To najednou přehazování štěrku začne dávat smysl.