LM3886
Moderátor: Moderátoři
- Přílohy
-
schéma.jpg- (37.12 KiB) Staženo 89 x
Odvaha býva postrachom smrti ale ajtak ju to vôbec neobmekčí.
UnReSt píše:pôvodne je určeny na odpajanie repro, ale ja by som chcel tým odpájať v podstaťe cely zosilňovač (aj farebnu hudbu, predzosil,...). Je s tým velky problem?
Dyt to tam nema zadny vyznam, to bude, jako kdyz to pripojis normal vypinacem...akorat "vyplacas" relatko a casovac na nic. U tech modulu(koncak, preamp, atp) nevadi pripojeni na sit, tam se vubec zpozdene pripojeni nepouziva. Ale pouziva se na pripojeni repro, kvuli lupancum pri zapinani/vypinani.
BTW je to tvoje vec, stejne si to asi udelas podle sebe, ale tohle tvoje reseni nic neresi...repro tim nijak neochranis. Popremyslej nad tim co ti tohle reseni prinese...ja vidim uzitek nulovy.
UnReSt píše:ved ja nepotrebujem spozdene pripojenie (to obvod LM3886 by v sebe mal mať), ja ten časovač chcem využiť fakt len ako časovač, večer chcem počuvať hudbu a tak si nastavym potenciometrom čas - automaticky rele po tom čase odpoji napajanie čiže vypne aj celé zariadenie (aby nebolo zapnute do rána). Takže nebude to mať rušive vplivy na nejaku časť toho zariadenia?
NOJO, ale kdo ma tohle vedet?
UnReSt píše:predzosil a KS maš zapojeny tak ako ja na jednom zdroji? ta farebna hudba to je už len taky doplnok, na aky vykon ten LM pojde pri cca 2X30V?
No jiste ze mam...tam preci nebudu mit 10 traf
UnReSt píše:Možu byť zem a napajanie spojene na tom plošaku aby som nemusel napajať okreme obidve kanali? http://www.svetelektro.com/clanky/koncovy-zosilnovac-s-lm-3886-lm-2876-lm-3876-139.html
Proc by nemohly? Ja uz jsem myslel ze za ten rok a pul co jses tady ses tyhle zakladni veci naucil...staci trochu premyslet.
-
UnReSt16