Panasonic NV-FJ622 někdy namotá pásku/kazeta zničila 2 videa

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Hill
Administrátor

#31 Příspěvek od Hill »

Tak to abys rovnou objednal nové, bude mít patrně vymlácený střed, protože se v něm delší dobu šprajcoval čep některé páky.
magadafagada

#32 Příspěvek od magadafagada »

tak labyrintové kolo už funguje-chyběla mi zespoda ségrovka. teď bych potřeboval poradit s tím obrazem. obrazovka zrní dole 2cm černá čára pod čárou je vidět 2cm černobílý obraz při SP.při LP je to obráceně(obraz(barevný)dole zrnitá čára). při pauze barevný obraz kdykoliv. při přetáčení taky akorát po 5cm bílé zrnité čáry 1cm tlusté. koukal jsem na hlavy, a jedna se mi tam nelíbí. je možné že by to dělalo takovéhle věci při jedné vadné hlavě? dík
magadafagada

#33 Příspěvek od magadafagada »

koukám, že s obrazem mi asi nikdo neporadí? :cry:
SIDTIM

#34 Příspěvek od SIDTIM »

HILL píše:Kolo s vodicími drážkami, ten popis se hodí v mechanice asi nejvíc na ovládací labyrintové kolo, je to ono?
Zastavuje brzy při přepínání funkce, takže mechanika "nedojíždí" do správné polohy, nebo má viditelně poškozený labyrint či má vůli na ose a některá páka je jinde, než má být?

Jak už Ti tu psal m.j. Hill, Máš třeba vodítka opásání Vbubnu v koncových polohách? Jsou správně nastaveny? Má odvíjecí brzda předepsaný tah?
Hlavičky si lupou zkontroluj, to že je některá ulomená, snadno poznáš. Jinak samozřejmě výměna.
Ale předem si projdi výše uvedené.
Hodně štěstí! :wink:
..a co shoří, nezhnije..!
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “