To hej ten design je problem.Len co sa tyka el. nie su to zlozite konstrukcie.
Pozeram E-MU Professional 1212M - 3992 Sk to nie je vela.
Tu X-Fi co mam ma stala 4500 Sk.
Ta E-Mu 1212 má ale nějaký problém, tuším s antialiasingem, to bys musel probádat fóra, kde se jí zabývali. Ono taky jde o kompatibilitu toho PC, karty a software, a o to, aby levné PC nezhoršilo kvalitu karty.
Jestli do toho můžu taky vstoupit,tak bych rád přispěl malým upřesněním.Pořád se tady i na jiných vláknech omílá dokolečka jestli má lepší zvuk lampáč nepo polovodič.Já si myslím,že lampy mají tu možnost díky své charakteristice dodat do zesilovaného zvuku vhodný podíl harmonických,které dávají barvu a hloubku zvuku.Jenže to neznamená,že když někdo postaví lapáč,tak bude mít automaticky lepší zvuk,protože záleží na umístění pracivního bodu na charakteristice a celkové konstrukci. Jinak řečeno blbě postavený lampáč může hrát hůř než dobrý polovodičový zesák.Ty harmonické/zejména 2. a 4./ vznikají na ohybech charakteristiky. Určitě jsem nenapsal všechno,ale to by bylo na moc dlouhé vlákno.Chtěl jsem to jen upřesnit,protože spousta lidí postaví lampáč a jsou strašně spokojení jak to hraje jenom proto,že to je lampáč,ale kdyby to třeba porovnali s nečím jiným,tak by nemile překvapeni. Já osobně jsem jednoznačně pro lampáč,teda pro poslech doma,ale to je věc názoru.
No mimochodem - lampáč na doma... je tolik odlišných konstrukcí s tak rozdílnými vlastnostmi, že tvrzení "lampáč na doma" neříká o nic víc než "modrý zesilovač" na doma.