TESLA 4245U MARTINO - problémy se signálovou částí
Moderátor: Moderátoři
- Oberleutnant
Nemám zájem o korekci pravopisu.
http://www.tele.tym.cz/schemata/spoleto%20servis.%20dok/ ,ale moc Ti nerozumím,protože tento odkaz jsi dával Ty Oberleutnantovi v jiném vlákně.Peterseal píše:A mohol by mi niekto polsat servisny manual na TESLA Martino? Lebo mam jednu v dezolatnom stave,a schema mi nestaci....
Diky
- Oberleutnant
- Peterseal
pajosek2 píše:http://www.tele.tym.cz/schemata/spoleto%20servis.%20dok/ ,ale moc Ti nerozumím,protože tento odkaz jsi dával Ty Oberleutnantovi v jiném vlákně.Peterseal píše:A mohol by mi niekto polsat servisny manual na TESLA Martino? Lebo mam jednu v dezolatnom stave,a schema mi nestaci....
Diky
No ale nei kompletna....zatial mi staci,ale ked tu Tv dam dohromady a budem ozivovat(ak sa k tomu dostanem) a zladovat tak neviem...
To je fakt,všiml jsem si Tvého příspěvku až pozdě když už jsem radil trošku jiný postup.martinbbb píše:Já sem to ale říkal hned od začátku že je zkrat uvnitř toho KV, hned v prvním příspěvku píšu: "vývod AVC" je přes odpor 100 ohmů připojen do báze tranzistor AF 239 ještě tan jsou asi dva průchodkový kondenzátory....zkontrolovat jestli tento primitivní obvod nemá vůči zemi zkrat jako prase je myslím záležitost velmi banální a myslím že jí zvládneš" tolik citace z mého prvního příspěvku.....opravdu nechápu tohle dlouhý vlákno....
pajosek2 píše:To je fakt,všiml jsem si Tvého příspěvku až pozdě když už jsem radil trošku jiný postup.martinbbb píše:Já sem to ale říkal hned od začátku že je zkrat uvnitř toho KV, hned v prvním příspěvku píšu: "vývod AVC" je přes odpor 100 ohmů připojen do báze tranzistor AF 239 ještě tan jsou asi dva průchodkový kondenzátory....zkontrolovat jestli tento primitivní obvod nemá vůči zemi zkrat jako prase je myslím záležitost velmi banální a myslím že jí zvládneš" tolik citace z mého prvního příspěvku.....opravdu nechápu tohle dlouhý vlákno....
No já si ale stejně myslím že autor tohoto vlákna ten KV stejně neopraví, i kdyby tady bylo tisíc trošku jinejch postupů.....
- Oberleutnant
- Oberleutnant