PET 22-41 B
Moderátor: Moderátoři
- BaluSK
- Kontaktovat uživatele:
sprava sa to vsak ako keby niektora sekundarna vetva splitka bola zatazena nadmernym prudom a potom je to na ukor aj ostatnych napati,preto ma ako prve napadlo ci nebude skratovat niektora z diod...
Myslíš, že je možný zkrat na vinutí transformátoru bez fatálních následků pro KSŘ? A s rastrem na obrazovce? Já tedy ne.
- BaluSK
- Kontaktovat uživatele:
fero7 píše:Nestretol som sa este s takouto zavadou vertikalu, a ani ma nenapada suvislost s obrazom.
Ale zbytocne nieco riesit, ak on nevie ktory kabel je na focus a ktory na screen.
Rad sa necham poucit,len skus nieco k veci.....momentalne to ma chalan v stadiu ze mu absentuje 45V pre VERTIKAL,akurat nema doma vhodnu diodu na vymenu....kazdy mame svoju postupnost pri lokalizacii zavad a ked funguje nie je dovod ju menit (mimochodom s uspesnostou tej svojej som spokojny,zivi ma uz nejaky ten rok)
Taketo komentare su dovodom,preco to riesim s Kacom cez sukromne spravy.Nepotrebujem sa nikomu spovedat ani nieco vysvetlovat,len to zdrzuje....samozrejme ze zavada moze byt aj niekde uplne inde,ale kedze sa menilo splitko,tak zaciname od neho a nehovor mi ze vertikal tych 45V nepotrebuje
- BaluSK
- Kontaktovat uživatele:
Tak až teď mi svitlo,že jsem to kdysi měl.Vodorovná čára byla mimo rastr a po celém obraze se drážel jen její rozostřený jas.Kondík mi to připoměl.Jen mi není jasné jakto,že vidím na těch fotkách zpětné běhy vertikálu. Tady asi došlo k nějakému nedorozumění,ale kluci to zvládli.kondik píše:fero7 píše:Nestretol som sa este s takouto zavadou vertikalu, a ani ma nenapada suvislost s obrazom.
Ja som sa stretol, tá vodorovná čiara tam je, ale je mimo raster (preto ju nevidno) má tam jednosmernú zložku, preto.
Nemám zájem o korekci pravopisu.
BaluSK píše:...musis uznat ze opravovat telku na dialku cez emaily nie je bohvieco,nastastie Kaca patri medzi ludi co sa vyznaju a nemaju problem s meranim a chapanim suvislosti,takze to slo celkom v pohode. keby som mal ten telkac na stole,do hodiny je opraveny a zaplombovany
To uznávám a jistě i ostatní.
Neměl jsem to "potěšení" s takovou závadou.
Dobrá práce...
p.s. Ještě dodám, televizory (a jiné krámy) už delší čas neopravuji, a tak do toho jen "kecám", někdy se mně podaří i poradit.