Cust píše:urbanek: pokud píšeš, že to není revoluce, ale jen převrat, tak se mrkni do slovníku cizích slov...
--- revoluce >> rychlý, výrazný, kvalitativní, skokový přechod, prudká změna ----
jinak nevím co vám na tom vadí, jeden si stěžuje na to že je to v TV nebo rádiu, druhý na to že se to vůbec stalo, třetí že u toho pustí Kryla nebo proslov Havla
já vás nějak nechápu - mrzí vás, že tu máme alespoň nějakou svobodu?
Jeden nejmenovaný slovenský politik kdysi prohlásil, že revoluce se dělá proto, aby se většina lidí měla líp (proto jsem psal že to nebyla revoluce)
Tehdy pro dosažení jakés takés svobody stačilo dělat svou práci a zbytečně neprovokovat, dnes je svoboda každého jednotlivce úměrná výši jeho bankovního konta. Nevím jestli je lepší stát s nabitou peněženkou frontu na banány nebo na nedostatkový barevný televizor a doufat že nějaký zbyde, anebo stát bez koruny v kapse frontu na úřadě práce. Nevím jestli je lepší bydlet za pár šupů v "betonové králíkárně" nebo se v té samé králíkárně, ale s novou fasádou bát, že po dalším zdražování nebude na nájem.
Co mi na dnešní době vadí nejvíc, že je jako zlatý dekl od septiku - zvenku všechno vypadá krásně, ale zevnitř to pěkně smrdí.
A technický pokrok, ten tady byl, je a bude navzdory jakémukoliv režimu.