Kúpiť Notebook Acer alebo Asus?
Moderátor: Moderátoři
rnbw píše:Co su to piratske ovladace?
Nebo taky neoficiální ovladače
Další věcí je to, že u notebooků už obecně neseženeš oficiální ovladače na win XP - takže zase nezbývá nic jinýho než si sehnat tyhle pirátský.
Za rok 2009 jsme měli na servis celkem 148 případů značky ASUS převážně NB, z toho 16 případů LCD monitorů.
NB převážně model A6000, FT3, M6000, A3100. (bez záruky, slečna to mohla špatně napsat.)
Značka ACER má celkem 189 případů. Přesný počty se mi nechce počítat ale pohledově se jedná o zhruba polovinu LCD monitorů. Takže opět pohledově to vypadá, že ACER má buď kvalitnější NB a nebo se prodává málo LCD ASUS.
Z celkového počtu zakázek asi 1350 se tedy jedná o přibližne 24% případů značky ASUS a ACER. Z výše uvedeného plyne, že tyto dvě značky mám velmi rád. Slušně nás živí a já jim, i uživatelům přeji hodně prodaných kusů i v příštím roce.
Děkuji Vám všem.
Ono je strašně snadné říct, že v Chánově 99% trestných činů páchají občané indoevropského etnika, když jejich zastoupení v místní populaci hraničí se 100%...
Tím samozřejmě nechci vyvracet své výše popsané dojmy a názory na obě zmíněné značky, jen chci vrátit jakous-takous rovnováhu do diskuse ACER vs ASUS - obě značky jsou LOW COST a s jako takovými s nimi nutno zacházet. Porovnávat je s výrobky o 50% dražšími je to samé jako porovnávat trojhrnek "hov.no to pojede" s 16V "čtyřlampou"... Z obojího bude nějaký užitek, akorát ten trojhrnek bude spíš děs běs bída a utrpení...
A kutilmile - nelituju tě