Whirlpool AWT 2288/3-800 - nepravidelne zohrieva
Moderátor: Moderátoři
Obyčajne sa snažím všetko dotiahnuť do konca a čo možno najelegantnejšie (deformácia
Tatramáček, ty si mi viac krát písal, že ten programátor zložiť šancu nemám. Ja som ho zložil, a ak to vyzerá, že si zostal s dlhým nosom, necítim to tak, ja si Tvoju (a nie len Tvoju) ochotu veľmi cením. Chcel som to dať za každú cenu aspoň do tohto stavu. Obrázky a popis zloženia som uviedol aj pre to, aby ten, kto by v budúcnosti riešil podobné, mal to ľahšie. Ja som mal vo finále pre kontrolu zloženia tiež umožnený náhľad do iného programátora, takže sa mi práčka kompletovala s pokojnejším svedomím. Môj programátor som si dokonca nechal pretestovať - whirlpool testerom - s pozitívnym výsledkom. Tester údajne preverí SW - bezchybnosť programátora vraj nezaručuje (zrejme vzhľadom na "vykonávacie obvody" programátora?).
Práčka mi ihneď po skompletovaní pekne hriala (dtto na začiatku story po výmene špirály servisákom)
Po Dnešnom praní vraj:
prvý raz nezohriala, druhý raz áno... (t.j. pôv. závada)
avšak pri konci prania začala blbnúť - nedožmýkala a pod. ..........
- tatramacek
Po ďaľšom už riadnom - dennom - praní som sa dozvedel:
- prvé opranie prebehlo bez ohrevu, druhé pranie už riadne hriala... (t.j. pôv. závada)
edit:
avšak to druhé pranie bolo pri záverečnom žmýkaní total zblbnuté - zle žmýkalo - ale bolo to zrejme pre časté otváranie dvierok počas prania (za účelom kontroly) a časté točenia gombíkom programátora počas prevádzky (takto som sa to dodatočne dozvedel).
- tretie pranie na ďaľší (dnešný) deň: práčka bola spustená, po cca minúte vypínačom vypnutá, nečakalo a nezisťovalo sa či zohrieva, ihneď bolo otočené gombíkom programátora o celú otáčku na znovu-pranie a krásne opralo. Je to finta, zistená už kdesi v úvode tohto vlákna, a doma sa rozhodli s ňou žiť.
Ja to rád akceptujem, ale keby niekto vedel, čím to môže byť, rád radu prijmem.
- tatramacek