Jak na krta?
Moderátor: Moderátoři
piitr píše:To my máme místo krtka takovou velkou myš. Když se roztáhla až k třešni, tak jsme ji chytili a utopili (já teda ne, na myš jsem moc pomalej a na utopení hodnej), aby ji nezahubila. Jenže byl klid chvíli a už se tam nastěhovala jiná. Tak nevím.
Velká myš, to bude hryzec vodní nebo jeho příbuzný - pěkná svině, horší jak krtek
Navíc dělá hromádky i v zimně, když je louka pod sněhem (to má chrápat ne ?).
Jeho věrnýmy spolubojovníky jsou vosy co žijí v zemi. Jedu si na sekačce (velká 80 koní motor) a najednou na mě vylítnou. Naposledy jsem měl 14 bodnutí. Ale vosy v zemi umím likvidovat, (dýmovnice - bacha vždy mají nouzový východ ca. 3m vedle hlavního), krtka ne. Dneska jsem napočítal 12 nových hromádek.
Proto by mne také zajímalo jak na něj.
- čekat až vyleze nemohu louka je ca 100 * 250m velká a nemám čas.
- výbušné nástrahy do krtinců (mini-miny): blbost choděj tam lidi
- vytopit vodou: možná, vodu máme svojí (tedy zadarmo), ale je to asi neefektivní vzhledem k rozloze.
- VN: nevím jak nainstalovat elektrody a kam.
- chemie: blbost, mohl bych otrávit ostatní zvířátka.
děkuji za každou radu.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Letos má milá vypěstovala jen dvě kapusty (navíc asi omylem) a "někdo" otevřel vrátka do lesa. Ráno se na mě usmívaly jen košťály a vedle poslední mírně přimrzlé cukety byla řádná hromádka bobků jako vzkaz, že se máme polepšit.
Chrochro naštěstí ryje jen za plotem, na zahradu se jim nechce - asi se bojí kočky.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Napřed jsme nechápali, kde se tam vzal, než se objevil další a vzal to stejnou cestou - toho jsme naštěstí už nasměrovali správným směrem (protože jsme zrovna stáli venku a milý srnec to vzal ve stylu kamikaze kolem nás, protože blízký pes uvítal zpestření víkendu) - ale ty boule v pletivu stály za to.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- sambiliong
Ostatní... LÁDR FÁDR DYJÁDR... ZNIČIT KRTKA... GRRR DRRR FRRR ... ZNIČIT KRRTKA...!!!
A kutilmile - nelituju tě
Pravdou je, že jsme jim přes léto dávali do krmítka málo...