motohodiny

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
masar

#31 Příspěvek od masar »

Položil jsem mobil na mražák s puštěným nahráváním. Protože je chod mražáku relativně tichý, byl jsem také zticha, abych nerušil, občas zaštěkal pes, vrzly dveře, někdo kýchnul... všechno je tam vidět. Po několika cyklech jsem mobil vzal, stáhnul záznam do PC a podíval se na něj přes program GoldWave.
Kromě mobilu lze použít libovolný tablet, notebook, cokoliv se zabudovaným mikrofonem, co můžeš nějakou potřebnou dobu postrádat...
Nic to nestojí, jen čas a chuť.
:wink:
doktor365

#32 Příspěvek od doktor365 »

Ten záznam je super, to bych dostal od řídi pochvalu před nastoupenou jednotkou :D :D . Akorát to není v mém případě asi řešitelné ,jímka je venku ,je tam jen sloupek s krabicemi s jističi a stykači ,tam nejde mobil nebo noťas nechat.Kolem jezdí traktory a krmné vozy to by taky zvuk zkreslovalo ,ale i tak tam zítra zajedu to zkontrolovat zda by nešel nějaký mobil někam umístit. Jinak díky moc za radu a typ ,třeba využiji jinde. Milan
masar

#33 Příspěvek od masar »

Můžeš připojit na přívod k čerpadlu pomocný zdroj hluku (malý motor, spotřebič, zvonek....) umístěný někde ve vhodnějším místě, ne?
doktor365

#34 Příspěvek od doktor365 »

No ,to by asi šlo :agree: , díky za nakopnutí :D . Pak teda stačí nahrát zvuk do mobilu na záznamník , do pc stáhnout ten program Audacity a tam to nahrát a bude to vypadat jako co jsi poslal? I s tím záznamem hodin?
masar

#35 Příspěvek od masar »

Ano. V Audacity vypadá stejný záznam takto:
Přílohy
Audacity.png
Audacity.png
doktor365

#36 Příspěvek od doktor365 »

Ještě otázka ,jde použít jakýkoliv záznamník zvuku ?
masar

#37 Příspěvek od masar »

Každý, jehož záznam lze stáhnout do PC ve zvukovém formátu (mp3, wav...).
Je třeba ten postup vyzkoušet. Slabý záznam lze v programu zesílit, aby byl na ředitele působivější.
apropos: Záznamník musí být schopen zaznamenat požadovanou délku záznamu (půl hodiny, hodinu, dvě...?)
Artaban001

#38 Příspěvek od Artaban001 »

Tak ten malý mp3 nahrávač přidělej na stykač. Jeho bzučení bude stačit. Já jsem k podobnýmu účelu spáchal "zapisovač" z budíku a relé ,jak jsem psal výše. Budík stál 20 korun ( Nějaký Oxel, co se prodával jeden čas v trafice),"relé jsem nějaký vadný zprivatizoval ze šrotu.
doktor365

#39 Příspěvek od doktor365 »

Tak dávám zpětnou vazbu, koupil jsem nakonec to co zmiňoval jova1 .
Ředitel trval na digitální krabičce :D . Uvidím co z toho vypadne.
https://www.cometsystem.cz/produkty/cty ... /reg-u7844
Odpovědět

Zpět na „Poradna“