Jaký předzesilovač pro magnetodynamiku SHURE
Moderátor: Moderátoři
http://www.tsnova.cz/p29562-vlozka-jt411/
Žádnou čínu tam nechci... Akorád IO tam příjdou z GES a ostatní dam do hromady z toho co mam, sám nevím co tam dát! Má tam být NE5534 a NE5534AN a v GESu maj NE5534AP a NE5534P.. Někde sem vyhledal, že AN = AP a NE5534=NE5534P. ale nevím jestli je to opravdu tak..
Ale i rozdíl mezi 5534_N a 5534AN (či _P nebo AP) ve výsledku na předzesilovači nebude slyšet a k jeho naměření už nevystačíš s "jen tak něčím" a s měřicí deskou už vůbec ne.
A bude vadit že koupím oboje nízkošumové NE5534AP, oni verzi P sice mají, ale předpokládám, že když dám tu druhou taky NE5534AP, že to nebude na škodu, ale naopak k dobru... Co ty na to...
Jinak neseženu to MAC156, a tak tam dám MAB356, takže předpokládám, že to taky nevadí.
Doufám, že jsem tě pochopil dobře, je mi Hillův příspěvek nejasný, pochopil jsem to ale tak, že ty AP jsou ,,nízkošumové" ale kus který koupím (toho AP) může šumět stejně, jako kdybych koupil běžný nenízkošumový (typ P), pochopil jsem dobře???
Když dám oba nízkošumové AP bude to k dobru, nebo k horšímu?? Nebo je to úplně jedno a můžu tam dát jakékoliv NE5534xx příp NE5534x??
A ty NE5534AP dej klidně na obě pozice, situace je podobná.
Na pozici OZ1 dej v každém případě operák s Áčkem za číslem.
Z hlediska výsledného odstupu signálu od šumu je ale už celkem jedno, zda pozici OZ2 osadíš operákem podle autorů (bez A) nebo tam dáš operák (s A, který je šumově o 2-4dB lepší), protože signál z přenosky na něj jde už předzesílený s horní polovinou kmitočtové charakteristiky už vyrovnanou (dolní polovina se srovná pomocí zpětné vazby u OZ2).
Ve výsledku už se rozdíl mezi AP a P nepozná.
J
- Přílohy
-
MAC156_do_DIL.jpg- (47.2 KiB) Staženo 133 x
Díky za foto... Musel si kvůly mě objetovat jedno IO
To abych koupil na ně taky patici.. dávám i ty ostatní do patice.. Asi koupím precizní
Ale kulatému tak můžeš naohýbat vývody i bez patice, když máš desku navrženou pro DIP.