Bohužel jsi , kokune , nyní mimo mísu . Nemám 445ku a naschvál nám ukaž zadaný řetězec , kterým se na výše uvedené vlákno dostanu . Nemám momentálně čas na "nepodstatné" opravy . Určitě se časem na ten kondík podívám , to děkuji za navedení . Nemáš ponětí , kolik toho zde čtu . Mám doma dost neštěstí , v sobotu večer za běhu mi prdla Sonka a zhasla docela a týden předtím jsem si na stavbě potrhal vazy v kotníku . Bliká snad 5x ? No a už druhý den jen čtu stará vlákna . Psychicky se chystám na hledání chassis , není na zadním štítku . No a když čtu o FE-2 , tak na mne jdou mrákoty . PS u máti už mám objednaný kotel na pevná a musím udělat brzkou výměnu a včera mi řekla , co jsem nalil do vany - je rezatá .Tak se jdu podívat a on si do vany kape boiler , tedy kudy nemá .

No a pak si jednu nedej .... To jsem dodělal ten Sony zesik na chalupu a mám tady už druhý měsíc na stole toho Finluxe , co jsem zde psal . Mám to jak za minula - nejsou lidi . Čas na toho finluxe mi sebrala sekačka na trávu , kde mi mladíci ohli hřídel a při té příležitosti jsem tedy povařil prorezlou konstrukci a mimoto jsem musel do sousední fabriky , přetočit nerez plech na trubky 2m dlouhý , 17cm v průměru , To mi stáčečka nevzala a tak jsem to musel , když jsem slíbil , dodělat jinak . Musel jsem sehnat u jednoho silnou trubku (230) , druhého nechat pořezat , do 200 bez problému , já opět problém , poté jsem odjel na soustruh otočit , v klínkách dotočit trubky a svařit . Stálý let ... Nestěžuju si , jen ten kotník měl nebejt ...