Slušnost

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
p32

#31 Příspěvek od p32 »

to Puda:
zásah do zařízení jiného je trestná činnost a stejně se k tomu nedostaš i když tě tady někdo občas k té trestné činnosti navádí. Pokusy s infrazvukem na svém "území", pokud se nedá prokázat, že toto provozuješ i na jiném "území" (což nedá), jsou tvé soukromé pokusy.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Infrazvuk tady je pár vysvětlivek a pokud chceš něco stavět, tak je toho na internetu dnes plno.
S kmitočtem začínej kolem od 5 Hz až do 0.5 Hz. Nad 20 Hz žádný infrazvuk neexistuje, to je už dolní hranice normálního zvuku.
Crifodo

#32 Příspěvek od Crifodo »

Puda píše:Náš barák je do L a on mi to posílá cca z 10m

Tohle je systémová chyba a tu je třeba vyřešit, nikoliv zabývat se pičovinama typu generování infrazvuku, které tě budou stát tvůj čas, tvoje peníze, a které nakonec ani na dotyčného nebudou působit, protože si je nedá do souvislosti. Navíc budeš třeba zase ty otravovat někoho dalšího.
Puda
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Puda »

Tak takhle to vypadá. Ty rádia mu řvou ze všech tří míst...
Přílohy
situace.PNG
(22.55 KiB) Staženo 127 x
Absolutně korektní jedinec s extrémními názory.
rezis

#34 Příspěvek od rezis »

Jako první bych zasadil tůje okolo plotu.....
Pokud mu tam někdo tu dílnu povolil tak se hold něčím živit musí. Pokud nemá povolení tak.....
Rozhodně bych nic nestavěl ani mu neničil. To bys byl pak stejný - horší než on.
Internet - metla lidstva
Puda
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Puda »

Thůje tam máme, jen jsem je tam nenamaloval, ještě je tam stříbrňák přímo v tom rohu plotu. Živnost má jeho paní jen na ty nitě.
p32

#36 Příspěvek od p32 »

O souvislosti určitě nejde, když to někomu nedošlo doteď !
Jedině dřevěný plotek či plechový pokud si tím sám nezhoršíš životní podmínky nebo po pár pozorněních zajít na hygienu a prodiskutovat hlukové podmínky živnostníka vůči ostatnímu obyvatelstvu pokud to není v průmyslové zóně.
Puda
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Puda »

Je to v absolutní díře se sotva pětisty obyvateli.
On živnost má, ale na stavbu plotů a zemní práce.
Navíc je to taková vtěrka a řitilezec, že tady vždy dosáhne svého.
To je vidět i na tom, že místo do hospody teď chodí místní (j)elita pařit a dělat bordel k němu. Plot je z prken 1,7m vysoký. Jakmile jsem to začal probírat se starostou, věděl to hned druhý den.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od ZdenekHQ »

Stejně se nakonec pobijete, to je kolikrát nejlepší řešení, i když vám to nepřeju.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
p32

#39 Příspěvek od p32 »

V tom případě bych se já moc nerozčiloval a začal stavět dva zesilovače sraní. :lol: A hlavně bych si to nechal sám pro sebe a nekecal ani doma !
milan222

#40 Příspěvek od milan222 »

http://www.youtube.com/watch?v=DoOT2_Z- ... re=related
tohle mu namiř na to rádio a budeš mít pokoj.
na danykpoj se dole dá vyštrachat pár tipů jak magnetron trochu vytunit aby šel i mimo troubu.
nebo prostě postav teslák, který zapnešě občas v kulně. nebo venku. ono to stačí na pár minut a dá pokoj.
bez elektronek se neobejdu!
muj lampovej zesik: http://www.youtube.com/watch?v=KxOvbN_5xiY
Hydrawerk

#41 Příspěvek od Hydrawerk »

Nebo si postav kolem pozemku třímetrovou betonovou zeď. To je legální a mírumilovné.
BOBOBO

#42 Příspěvek od BOBOBO »

Pokud si nechceš stěhovat postel na druhou stranu baráku , tak je nejčistší hydrawerkovo řešení . Mám to u nás podobné . Sousedovi jsem navrhl , ať si zahradu vedle sebe koupí . No nakonec koupil , postavil tam pergolu , bazén , rybníček a nyní není problém o víkendu s akcí pro 40 lidí a já to mám z první ruky . :D
kejki

#43 Příspěvek od kejki »

Hydrawerk píše:Nebo si postav kolem pozemku třímetrovou betonovou zeď. To je legální a mírumilovné.

Jen je na to potřeba územní souhlas a balík čechokreditů.
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od CZJKP1 »

Já to dělám tak že opřu reprobedny o plot, aby bylo sousedům jasné, proč to běží.. A pustím tam něco co nemaj rádi tuc tuc tuc tuc :)
Puda
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Puda »

Ještě koupím karisítě a necham je porůst psím vínem. Včera večer jsme se na tom dohodli s paní. O tom rušení rádia ani sousedů jsem jí ještě neřek.
Budu mu to říkat čím dál častěji a když to nebude řešit tak ho prásknu úřadům. Dle kámoše co dělá obchodní právo bych mu musel dát souhlas s tím, aby tu měl provozovnu, což ani nechtěl, a dle náhledu do katastru a do živnostenského rejstříku jí tady nemá. Ty vožralové chodí dokonce chcát skrz plot k nám na zahradu...
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“