To Duvsan:
Vim o obou, diky. Ta prvni je lenoch a ta druha Dell jako ISA jenom vypada.
Asi to je deska do nakyho plackoidniho PC a ten konektor na kraji je pro adapter pro dalsi rozsirujicï karty.
Jirka
Tak jsem nakonec prisel na to, proc vypadavalo napajeni na P3 boardu. PC bedna, ve ktery jsem boardy zkousel, mela aretovany tlacitko power. Takova chujovia a clovek se trapi. Krok tlacitka je necely milimetr a nevsiml jsem si toho. Prisel jsem na to az kdyz i druhej board blbnul stejne. Stacilo nastrcit konektor od tlacitka reset a byl jsem doma...
Takze bych povazoval vec za uzavrenou Jirka
Tento vtip tu už bol. Každý normálny človek skúša MB s odpojenými káblikami, pokiaľ možno vybranú von z bedni. Ak tak neučiní, može sa stretnúť aj s takýmito následkami.
Aha, tak kdyz se povazujes za normalniho cloveka, tak jakpak s odpojenymi kabliky zapnes napajeni? A jak bez repracku poznas, ze je v poradku pamet a neni naka dalsi chyba? Jirka
To ja viem, ale ten káblik s konektorom s nápisom PW priamo vyzýval "zapoj ma!" : lol: Na Slovensku som prežil minimálne 10 mesiacov v Spišskej Novej Vsi a Žiline, nemusíš mať obavy, že by som niečomu nerozumel. Ale už je to skoro 30 rokov ...
Jirka