Detektor kovů s dikriminací

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
jango737882

#31 Příspěvek od jango737882 »

ja sem začínal s tímhle stavěl sem aji horší ale tohle byl první co sem testoval v terénu ešte ted mam schovanou 9V baterku a víčko od skelenice co sem s ním tenkrát našel
http://svetelektro.com/clanky/zaznejovy-bfo-detektor-kovov-dovolenka-na-morave-240.html

a pak dicky po čase když už se mě ten detektor zdál slabej tak sem šel pomalu víš ze začátku sem si nedokázal ani predstavit že bych dokazal postavit něco takovyhohle byl sem rád že mně jely njáký bfo detektory doufám že tehle už mně chvílu vydrží už se nemůžu dockat jara :lol:
duan

#32 Příspěvek od duan »

Můj první detektor byla stavebnice Jabel s modulem od ZdenkaHQ,následoval Hammerhead ze stránek Geotech a skončil jsem na Clone PI-M.Jsou to všechno pulzně indukční detektory.

No a nakonec jsem dostal k narozeninám tovární mašinu.Dá se nastavit citlivost,diskriminace i notch filtr ale stejně to většinou nepoužívám.Snad jen tu citlivost.V lese kopu prakticky vše, :D a někdy to fakt stojí zato.
Přílohy
slov.boj.sekera.jpg
(127.17 KiB) Staženo 102 x
jango737882

#33 Příspěvek od jango737882 »

to je moc pěkná sekerka takovou bych chtel taky do vytrínky :wink:
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od ZdenekHQ »

U nás v okolí byla válečná zóna, takže bez odladění šrotu se nedá najít téměř nic. Na druhou stranu podle nábojnic se dá krásně poznat, kudy se který obránce plížil.

Sekyrka pěkná, asi bylo dobrý podloží.

Hlavně je důležitý si pamatovat, že je to všechno dědictví, nikoliv nález. 8-)
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
PabloX
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od PabloX »

Moje prve nalezy s Transetom boli stople z piva, klince...potom po najdeni vhodneho miesta aj ine veci ktore mozno par hubarom zachranili zivot :)
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od ZdenekHQ »

Ostrý střelivo zakopávám pod stromy a ty dělostřelecký granáty vykopu, až mě někdo naštve, v tom půlmetru nikoho neohrožují a ani nevím, jestli nejsou prázdný. :)
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
PabloX
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od PabloX »

Polmetra to si na tom dobre, ja som mal tak do 10cm pripadne som sa na jednom posmykol :D
jango737882

#38 Příspěvek od jango737882 »

ahoj chtěl bych se jen zeptat těch co tenhle detektor mají jaký systém je podle vás lepší jesi 1.8.1 nebo 2.0.0. a proč nják se nemůžu rozhodnou jaký si tam nechat 1.8.1. se mi líbi ten indikátr vybuzení ale zas je zbytečně složitej a hrozne dlouho se zapíná 2.0.0. je supr je jednoduchej akorat mi tam chybí ten indikator vybuzení na 5 dilků je málo a ta diskriminace je tam skoro k ničemu stejně kopu všechno jakej používáte vy?
Odpovědět

Zpět na „Poradna“