Tuner Tesla ST100, náhrada za KF125
Moderátor: Moderátoři
Taky ho mám, a taky jsem ho získal překopaný - křemík z výstupu leťel do týdne od získání, GC 517 se mi podařilo sehnat na aukru, bohužel problém byl ze stereodekodérem - samozřejmě předělávka na A290D.Naštěstí se mi předloni podařilo získat nefunkční vrak který sloužil 15 let jako podložka pro květináč a majitelka krom rostliny vydatně zalévala i přijímač.Přežily to jen vstupní jednotka,napájecí zdroj a stereodekodér, základní deska poněkud doslova a dopísmene shnila.Takže stereodekodér po potřebné údržbě putoval na své místo a A290D letěl širokým obloukem kamarádovi na bastlení. Šum není nijak strašný, v dnešní době kdy dálkový příjem na VKV je pouze historické scifi tak ty místní stanice jedou v naprosté pohodě. Za "HIFI" přístroj tak jak to má napsané na čelním panelu bych ho sice neoznačil, ale na poslechu dnešních stanic se to stejně nepozná a na jejich monitorování a občasný zvědavostní scan poláků na OIRT a scan mezipásma to bohatě stačí.
Pokud ti ten přijímač šumí opravdu tak že je to k neposlechu, tak je v něm něco špatně, ale ne v konstrukci, pouze něco odešlo.Soustřeď se opravdu na opravu nebo ho raději prodej někomu kdo jej ocení a sám si pořiď co ti vyhovuje, šahat do něj v dnešní době kvůli vylepšování je opravdu zhovadilost.
- Přílohy
-
Tesla ST 100.jpg- (61.52 KiB) Staženo 304 x
- Přílohy
-
ts3601.jpg- (49.38 KiB) Staženo 267 x
- elektrosvit
Jenže paměť je ošidná, když to nevidím před sebou.
- elektrosvit