Zvuková izolace stropu.

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Mysteri

#31 Příspěvek od Mysteri »

forbidden píše:Od souseda, jeho parchant má zvláštní zálibu mlátit třeba půl hodiny v kuse do země. Ve spojení s plovoučkou, nebo dlažbou je to v paneláku pod ním celkem peklo.

Čav spriaznená duša :lol: Viem presne, ako trpíš, na rozdiel od Teba mám ale jednoizbák a tak nemám kam zdrhnúť. Blb nadomňou urobil dávnejšie keramickú dlažbu a byt prenajíma. Vždy, keď sa tam strieda nájomca, tak tŕpnem, aký bude ten nový. Ten polystyrénový obklad mám, zatlmilo to veľmi málo... :smutny:
Kto si myslí, že s takýmto susedom sa dá dohodnúť, je na omyle. Ja mám ešte tú smolu, že byt patrí ,,členovi podsvetia" /je síce písaný na jeho tatka.../ a taký pozná iba jednú dohodu... :evil:
Naposledy upravil(a) Mysteri dne 29 bře 2013, 00:39, celkem upraveno 1 x.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od forbidden »

Jj, kdo nezažil, nepochopí. Na polystyren se teda vykašlu, škoda práce.
Mysteri

#33 Příspěvek od Mysteri »

Najhoršie sú tie zvuky:
- pád a následnedné rozkotúlanie sa 2-3 a viac mincí po byte tam hore /už podľa zvuku rozoznávam 1-centovku od 5-centovky, najhoršie je, keď drbne nečakane, tam hore, 2€ovka :twisted: /
- ešte počas živnosti som mal zákoša, ktorý sa ma pýtal, či ten buchot nadomňou mi nevadí, lebo jeho už bolí z toho hlava... :wink:
- upozornenie ,,hore bývajúšeho" nájomníka na nadmerný hluk vyvolalo iba reakciu: ,,riadené skákanie všetkých retardovaných členov rodiny" vo svojom byte na dobu 10 minút.... :wink: Bol geroj, lebo to bol ,,športovec", fotbalista v tedy prvoligovom klube /v SR.../, ktorý síce bol ,,naprd" , ale on sám behal v drogovom ,,showbiznise" a bol KRÁL... A, bohužiaľ, je aj teraz.... :wink:
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Lukas-Peca »

Dej v baráku na nástěnku tohle:
Přílohy
20158.jpg
(128.45 KiB) Staženo 55 x
Mysteri

#35 Příspěvek od Mysteri »

Je to asi ,,väčná téma". Stačí iba do Gúgla zadať heslo a následné čítanie /najmä na fórach/ ma presvečilo o tom, že nie som schizo... :wink: : https://www.google.sk/search?client=ope ... el=suggest
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“