cena mléka

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
p32

#31 Příspěvek od p32 »

forbidden píše:Neznám a nebyla to ani pointa toho mýho příspěvku. Ta byla o tom, že nemusím kupovat kvanta levných sraček, když za stejnou cenu mám polovinu kvalitnějších. To že pak člověk není tlustej jako prase je jen bonus. Prostě za stejný prachy, různý výsledky.

Nechci se tě nějak dotknout, je to určitě správný názor, ale pravda je taky ta, že u jiného to vůbec neplatí.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od forbidden »

Já samozřejmě majetkový poměry těch lidí neznám. Já jen, když vidím u pokladny ty plný koše levných sraček, (basa piv a cigára samozřejmě nesmí chybět) tak mám hned jasno o inteligenci takových. To pak ty nadávky, jak je jídlo drahý, prostě u mě nepadají na úrodnou půdu.
Na druhou stranu, si takových asi jen dřív všimnu, pokud někdo opravdu nemá na jídlo a kupuje jen základ, je to samozřejmě smutný.
Já sice nejsem bohatej, ale šetřit nijak zvlášť nemusím, abych si koupil, co potřebuju a ještě něco zbylo. Ani nemám nikoho vyloženě chudýho v okolí, tak je možný, že mám trochu zkreslenou realitu.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“