Schémy NB
Moderátor: Moderátoři
stahnu extra jen acer a dam to zas na ulozto..
jen je divny s tim virem jeste jednou sem celou slozku a pak i rar projel avastem a nic to nenaslo tak nevim opravdu to vypada na falesny poplach s nejakym odkazem
- serviceman
- Přílohy
-
ROZBAL.JPG- (4.57 KiB) Staženo 85 x
PC-maniak píše:
jak stahnout ? : pokud mate na google zalozeni (google drive) tak nahore vpravo mate pridat na disk .. a tam uz si to jednoduse stahnete nebo i nechate na tom vasem disku![]()
Tahle varianta by mě velice zajímala, akorát po přihlášení na (google drive) tam nikde nevidím přidat na disk, můžeš tuto možnost upřesnit. Pokud to jde přímo stáhnout na to (google drive), aniž by mi to jelo přes moje PC.
Upozorňuji, že NOD 32 5 a vyšší mají zbytečné problémy samy se sebou, takže doporučuji spíše verzi 4. (Kubo)
a) část chybí:
\schematic laptop\Dell\Flex M11z H320DI-AB4800-X03-0224 - boardview - allegro.part01.rar » RAR » Flex M11z H320DI-AB4800-X03-0224 - boardview - allegro\H320DI-AB4800-X03-0224.brd - nemohu najít další díl archivu
b) virus :
\schematic laptop\IBM-Lenovo\CASTW_IBM_T41.rar » RAR » CASTW_IBM_T41\CASTW.EX - Win32/Virut.NBP virus
c) ochrana heslem :
\schematic laptop\IBM-Lenovo\y450.rar » RAR » y450 - Soubor má chybný kontrolní součet (CRC), pravděpodobně je chráněn heslem.
- serviceman
v raru co sem koukal jsou nejake schemata navic + jsou tam ale pribaleny i nejake nastroje ruzne romky a flashovaci utilitky ale proklikaval sem to nahodne
stahni a porovnej ..uvidis je toho opravdu hodne
tohle rozdeleni pdf zvlast a archiv zvlast.. tady nekdo nadhodil tak sem to tak udelal
http://kythuatphancung.vn/download/danh ... atics.html
Pozdravuje Vás Martin