kurvitka :-)
Moderátor: Moderátoři
Nedostatek systémových prostředků není problém nedostatku RAM, místa na disku nebo výkonu procesoru. To se jen wokna nevejdou do svého interního prostoru, kam zapisují vlastní proměnné, jaké mají spuštěné programy, otevřené soubory a podobně. Únorový update se opět podařil, u XP jsem musel odinstalovávat KB3013455 a KB3023562. Takže bych projel únorové updaty a odinstaloval změny, které se týkaly přímo jádra.Hill píše:To by Frantíci museli jako první pokutovat a zavřít Microsoft po každé druhé aktualizaci Windows.
Například, kdo používáte W7 a vyšší, a v nich Photoshop CS 8.0, zkuste si to: už druhý týden nepoužijete plechovku barvy víc, než čtyřikrát, pak editor sklapne s hláškou "nedostatek systémových prostředků", ačkoli všechna jádra procesoru se flákají, v paměti je ještě 2 GB a na HDD přes 150 GB volno. A, jestli si spustíte některý z programů balíku Office, přestanou prostě některé funkce chodit a po zavření Photoshopu budou zase plně funkční. Po přeinstalaci se to chová stejně.
Nemyslím si, že by zrovna za tímhle byl nějaký záměr, protože takováto chyba se dotkne všech programů. Jen v tom mají čím dál tím větší chaos a updaty pořádně nekontrollují.
- serviceman
- serviceman
- serviceman
starecd píše:Pánové a dámy, určitě používáte PC déle jak já, ale když jsem jel na XP asi 5let, přes všechny aktualizace nebyl žádný problém. Teď mám W7 a problém akorát s Firefoxem, který nefunguje bez pohybu myši a nedošel jsem na to proč. Přeinstalace na předchozí verzi zakázání doplňků nic nevyřešilo. Nemáte nějaký nápad?
Já zase a ostatní, co jim dělám PC a NB, tak neměli jediný problém s vypnutými aktualizacemi.
Když se chceš ve Firefoxu pohybovat jen klávesami, tak proč si tam nezapneš možnost pohybu pomocí kláves ?
- Přílohy
-
ff.jpg- (46.44 KiB) Staženo 65 x
- serviceman