Sharp LC-32SB25E MB: T3251-4
Moderátor: Moderátoři
Přehrání FLASH nepomohlo.respektive mezi mou TV a TV,ze které vytáhl náplň uživatel Heno je odlišnost.S jeho náplní se mi TV vůbec nerozjede.
Sháněl jsem pro tento mainboard servisní manuál,ale marně
Tento televízor už nemám u seba, mám však niečo z jeho menšej verzie 26", zdroj a základovku určite, tieto dosky sú asi identické u oboch, FW možno nie. Panel bol nanič. Keby som to mal zapojiť, musím si byť istý, že nepoškodím zdroj neprítomnosťou záťaže na sekcii pre invertor. Ale aj tak ma zaujíma, ako chceš merať ampére na +5Vsb, teda v ktorom mieste. Práve ma napadlo, že by to mohlo ísť pomocou kliešťového DC multimetra. Ten by som mal, len tá náhradná záťaž.
vypadá to,že máme odlišné desky.
já mám procesor : ARM MT5336PKR
audio koncák : TDA8933B
jinak vše ostatní sedí s tím tvým popisem.když bych nebyl blbec asundal chladič CPu hned tak to víme okamžitě.já si říkám stejné označení desky,tak budou i stejné díly
Ale tu náplň na toto asi už vůbec neseženu
Lebo ak ano, tak v nej s najvacsou pravdepodobnostou bude nast. typ panelu a všetko ostatne čo je potrebne aby TV isiel korektne (takže na nu nesahaj).
A v pripade, že je to tak, potom v SPI flash je firmware ktory moze byt identicky pre 26" i 32" LC-XXSB25