Převod PDF z A3 na 2 x A4

Software potřebné k práci s elektronikou

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
masar

#31 Příspěvek od masar »

Nejprve zaškrtmout Batch... a potom tlačítko Select... a označit (CTRL+Levá myš) všechny soubory ve zdrojovém adresáři, které budou postupně procházet nastavenou procedurou a stisknout Open. Počkat, až se načtou všechny soubory. Na kartě Output zvolit v cílovém adresáři proměnné, např. C:\New Folder\<FX>. Budou se ukládat soubory se stejným jménem a příponou, jako ty zdrojové.
Nastavit vybraný proces a tlačítkem Run spustit dávku a jít spát.
:wink:
p.s. Čtecí fáze tohoto procesu by měla trvat max. 4' x počet souborů, "noční fáze" pak 8.5' x počet souborů.
Druhý proces (přehození stránek) by měl být mnohonásobně kratší (pokud bude otevřené stále stejné okno programu).
To ovšem platí pro můj starý komp.
Celeron

#32 Příspěvek od Celeron »

Tak takhle to dělám a výsledek je, že se nic nevytvoří ale v Input se mi zdablují vstupní soubory. Co je špatně netuším. Blbý je, že každej pokus trvá strašně dlouho.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
masar

#33 Příspěvek od masar »

Máš to zkoušet na malých pdf souborech. Naklonuj si třeba jeden malý soubor přejmenováním do deseti jiných. :wink:
Přílohy
Batch.png
(8.42 KiB) Staženo 122 x
Celeron

#34 Příspěvek od Celeron »

Na noc jsem sehrál do jednoho adresáře 7 ročníků, 84 čísel, cca 7,5GB dat. Vše najednou jsem nacpal přes Batch do Input. Načítalo se to asi 2 hodiny, než jsem šel spát, tak jsem spustil vlastní střih. Ráno v 7 to bylo hotový, kdy skončilo skutečně nevím.
Nojo, ale drobná vada. Při pokusu o to druhý jetí s přehazováním titulní a závěrečný stránky vypukl problém, kterýho sis asi masare zatím nevšiml. Pokud zatrhneš Multiple file input, tak nejde Batch. Takže jednotlivý čísla růčo fůčo. Ale jedno číslo trvá se zadáním cca 15 sekund, takže to je v pohodě. Už mám 4 ročníky hotový.

Takže tímhle prográmkem jPDF Tweak jde s PDF udělat vše, co jsem potřeboval. Přitom má ještě kupu dalších voleb, který nevím co umí. Až bude čas, tak je na menším vzorku odzkouším taky.

Díky všem, masarovi obzvlášť. :)
Naposledy upravil(a) Celeron dne 16 dub 2017, 10:23, celkem upraveno 1 x.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
masar

#35 Příspěvek od masar »

Celeron píše:...Nojo, ale drobná vada. Při pokusu o to druhý jetí s přehazováním titulní a závěrečný stránky vypukl problém, kterýho sis asi masare zatím nevšiml. Pokud zatrhneš Multiple file input, tak nejde Batch...
Toho jsem si všiml, že se tyto dvě předvolby navzájem blokují, ale prostě jsem si to při tom "plánování" neuvědomil.
:wink:
Přehledný popis funkcí tohoto programu je uveden zde.
Odpovědět

Zpět na „Software“